YAVAŞ’IN ÇAĞRISI DESTEK BULUYOR, 15 YURTTAŞIN VERESİYE BORCU KAPANDI - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

YAVAŞ’IN ÇAĞRISI DESTEK BULUYOR, 15 YURTTAŞIN VERESİYE BORCU KAPANDI

Bu haber 09 Nisan 2020 - 21:35 'de eklendi ve 155 views kez görüntülendi.

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’ın çağrısına katılarak, Karapürçek’te 15 yurttaşın veresiye borcunu kapattı.

“Hastalığı değil, iyiliği bulaştıralım” notuyla çağrıda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Kimseyi incitmeyecek ve engel çıkarılmayacak güzel bir teklifim var. Kendiniz veya birkaç kişi bir araya gelin ve mahallenizdeki ya da komşu mahallede yaşayan, bakkala, kasaba ve manava borcu olan veresiye yazdırılmış borçları ödeyin, hesaplarını kapatın” demişti.

Yavaş’ın çağrışana kulak veren CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş’ın çağrısına katılarak, Karapürçek’te 15 yurttaşın veresiye borcunu kapattı. Ayrıca durumu kötü olan vatandaşların adresleri alındı ve bu adreslere yardım kolileri ulaştırılacak. Akıllı Ankaralılara şöyle seslendi: “Koronavirüs salgını başladıktan sonra Ankaralılar olarak çok güzel dayanışma örnekleri sergiliyoruz. Bunun son örneği Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın başlattığı veresiye defterini kapatma kampanyasıydı. Biz de Ankara İl Örgütü olarak kampanyaya destek olmak amacıyla bu marketten alışveriş yapan 15 yurttaşımızın veresiye borcunu kapattık. Sizleri de bu kampanyaya destek olmaya çağırıyorum. “