Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna ile görüştü - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, enkazdan 248 saat sonra kurtarılan Aleyna ile görüştü

Bu haber 17 Şubat 2023 - 21:56 'de eklendi ve 2 views kez görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem enkazından 248 saat sonra kurtarılan Aleyna Ölmez ile telefonda görüştü. İstanbul’dan Ankara’ya döndüğünde Aleyna’yı ziyaret edeceğini belirten Erdoğan, “İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta depremden 248 saat sonra enkaz altından çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez ile telefonda görüştü. Erdoğan, Aleyna’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ENKAZDAN 248 SAAT SONRA KURTARILAN ALEYNA ÖLMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla A’ya getirilerek Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Aleyna’nın sağlık durumunun iyi olmasından mutluluk duyduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’dan Ankara’ya döndüğünde Aleyna’yı ziyaret edeceğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ağrın var mı kızım?” diye sorması üzerine Aleyna, “Çok hafif. Atlattım” yanıtını verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ENKAZDAN 248 SAAT SONRA KURTARILAN ALEYNA ÖLMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

“HASTALARIN DUASI MAKBULDÜR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise “Elhamdülillah. Biliyorsun, hastaların duası makbuldür. Senin ismin de çok güzel. Cumhurbaşkanlığında çalışma odamda senin bu isminle ‘Aleyna’ levhası var” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, ENKAZDAN 248 SAAT SONRA KURTARILAN ALEYNA ÖLMEZ İLE GÖRÜŞTÜ

ANKARA’DA ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah en yakın zamanda bir arada oluruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun kızım” dedi. Aleyna da “İnşallah. Çok teşekkür ederim her şey için.” ifadelerini kullandı.