Muğla'da depremzedeler için toplanan yardımları evine götüren belediye görevlisi kadın gözaltına alındı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Muğla’da depremzedeler için toplanan yardımları evine götüren belediye görevlisi kadın gözaltına alındı

Bu haber 26 Nisan 2023 - 23:16 'de eklendi ve 13 views kez görüntülendi.

Muğla’da Milas Belediyesi’nde depremzedelere yönelik yardım toplama ve dağıtım işlerinde görevli F.T. isimli kadın, toplanan malzemeleri evine götürdüğü gerekçesiyle gözaltına alındı.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Milas Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi’nde depremzedelere yönelik yardım toplama ve dağıtım işlerinde görevli bir kişinin, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması gereken yaşamsal malzemeleri evine götürdüğü bilgisine ulaştı.

EVİNDEN ÇOK SAYIDA MALZEME ÇIKTI

F.T. (44) isimli kadının evinde yapılan aramada depremzedelere ulaştırılmak üzere toplanan çok sayıda hijyen malzemesi, yorgan, battaniye, el feneri, çorap, tuvalet kağıdı ve ıslak mendil gibi ürünler ele geçirildi.

Muğla'da depremzedeler için toplanan yardımları evine götüren belediye görevlisi kadın gözaltına alındı

GÖZALTINA ALINDI

Polis tarafından hırsızlık ve güveni kötüye kullanma suçlamasıyla gözaltına alınan F.T.’nin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.Kaynak: Demirören Haber Ajansı