Oto Kağıt Paspas Dolandırıcılığı.. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Oto Kağıt Paspas Dolandırıcılığı..

Bu haber 01 Kasım 2023 - 2:08 'de eklendi ve 53 views kez görüntülendi.

Matbaa Yaka ve otopaspasistanbul isimleri ile İstanbul 3.MATBAACILAR SİTESİ’nde faaliyet gösteren matbaa şirketi müşterilerini güven kazanarak dolandırıyor.

Oto bakım sektöründe olan herkesin bildiği Kağıt Paspas sektörde çok büyük bir öneme sahip.

Oto kağıt paspasların kullanımı, işletmelerin marka bilinirliğini artırmalarına ve potansiyel müşterilere erişimlerini genişletmelerine yardımcı olabilir. Ayrıca, bu paspaslar aracılığıyla sağlanan bilgilerin veya grafiklerin kalitesi, firmanın veya markanın imajını yansıtabilir ve potansiyel müşteriler üzerinde olumlu bir izlenim bırakabilir.

Matbaa şirketleri her yıl milyonlarca reklamlı kağıt oto paspas baskısı yapıyor. Kağıt paspasların sektördeki payı büyük ve etkili. Bakım sektöründe bulunan herkesin en az 1 kere yaptırdığı Oto Paspas’lar, uygulama yapılan aracın son rötuşları olarak akıllarda kalıyor. Bunun için firmalar, matbaa firmaları ile iletişime geçip kağıt paspas bastırıyor.

Ancak bazen her şey istenildiği gibi gitmeyebilir. İstanbul, 3.MATBAACILAR SİTESİ’nde faaliyet gösteren Matbaa Yaka ve otopaspasistanbul matbaa şirketleri müşterilerini güven kazanarak dolandırıyor.

İlk önce siparişiniz için ödeme yapmanızı ve tasarladığınız dosyayı istiyorlar,

Daha sonra kargonuzu gönderip sizden güven kazanıyorlar.

İkinci siparişe geldiğinde ise her şey değişiyor. İlk siparişi başarıyla tamamlayan Matbaa Yaka ve otopaspasistanbul isimleri ile bilinen firmalar, aynı şekilde ödeme yapmanızı istiyor ancak siparişiniz gelmiyor, telefonlara bakılmıyor, bakıldığında ise çeşitli bahaneler ile sizi oyalıyorlar.

Oto Yıkama ve Kuaför sektöründe’ki insanların dikkat etmesi konusunda uyarıyoruz.

Bu yazımızda karşımıza gelen sadece yakın zamanda yaşanan bir örnekti. Bunun gibi emek sektöründe çok olaylar yaşanıyor.

DİKKAT EDECEĞİNİZ KİŞİLER VE SAYFA İSİMLERİ:

Matbaa Yaka (Facebook, görsel ektedir.)

Otopaspasistanbul Matbaa (Facebook, görsel ektedir.)

otopaspasistanbul (İnstagram, görsel ektedir.)

Otopaspasistanbul Matbaa (Facebook, görsel ektedir.)

Otopaspasistanbul (Facebook, görsel ektedir.)

Yasemin Şengül (Facebook, görsel ektedir.)

Kadir Bayram (Facebook, görsel ektedir.)