Meram'da vurulan şahsın kimliği belli oldu! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Meram’da vurulan şahsın kimliği belli oldu!

Bu haber 07 Ekim 2022 - 0:40 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

Konya’nın Meram ilçesinde otoparkta silahla vurulmuş şekilde bulunan şahsın Abdurrahim Yeşilbağ olduğu tespit edildi. Yeşilbağ’in daha önceden bir çok suçtan kaydı olduğu ortaya çıkarken, polis ekipleri olayın faillerini yakalamak için çalışma başlattı

Konya son dakika haberi.. Konya’nın Meram ilçesinde otoparkta silahla vurulmuş halde bulunan şahsın kimliği belirlendi. Ölü bulunan Abdurrahim Yeşilbağ’in daha önceden bir çok suçtan kaydı olduğu anlaşıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre olay, bugün geç saatlerde Meram ilçesi Son Durak civarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen sebeple civardan silah sesleri geldi. Olan yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Bir kafenin karşısında yer alan otoparkta kimliği sonradan tespit edilen Abdurrahim Yeşilbağ (46) isimli şahıs yerde yatar vaziyette bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinden şahsın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan çevreden edinilen bilgiye göre Abdurrahim Yeşilbağ’ın daha önceden bir çok suçtan kaydı olduğu anlaşıldı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Yeşilbağ’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayın fail yada failleri ile ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.