Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

Bu haber 07 Nisan 2023 - 21:19 'de eklendi ve 6 views kez görüntülendi.

Samsun’un Kavak ilçesinde yol verme nedeniyle çıkan tartışma sırasında Mustafa Demir’in hareket ettirdiği tır ile kendi otomobili arasında sıkışan Adem Kaya, yaşamını yitirdi. Olayın ardından Demir gözaltına alındı.

Kavak ilçesi Toptepe mevkisinde dün gece, 55 SB 560 plakalı tırın şoförü Mustafa Demir ile BJ-090-RX Fransa plakalı otomobilin sürücüsü Adem Kaya (65), yol verme tartışmasında birbirlerine korna ve selektör yaptı. Kaya, Üçhanlar mevkisine geldiğinde otomobilini emniyet şeridine çekip, inerek tır şoförünü beklemeye başladı. Demir de bir süre sonra bölgeye geldi.

TIR İLE OTOMOBİL ARASINA SIKIŞTI

Aracındaki tır şoförü ile aşağıdaki Kaya arasında yeniden tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mustafa Demir’in hareket ettirdiği tır, Adem Kaya’ya çarptı. Tır ile otomobil arasında sıkışan Kaya, yaralandı.

Yol verme tartışmasında kan aktı! Tır ile otomobil arasına sıkışan sürücü hayatını kaybetti

TIR ŞOFÖRÜ GÖZALTINDA

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Kavak Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kaya, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından tır şoförü Mustafa Demir, gözaltına alındı. Kaynak: Demirören Haber Ajansı