Konuşmak için kapısına gelen husumetlisini öldürdü. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konuşmak için kapısına gelen husumetlisini öldürdü.

Bu haber 06 Nisan 2023 - 23:45 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

Bayrampaşa’da Abdulkadir Kabül konuşmak üzere evine gittiği husumetlisi Ahmet Sucu’nun silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Olaydan sonra oturduğu apartmana saklanan Sucu, bölgeye gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı.

Saat 17.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi Sinop Sokak’ta bulunan bir binanın giriş katında meydana gelen olayda, iddiaya göre Abdulkadir Kabül, çocukluk arkadaşı olan ve bir süredir aralarında husumet bulunan Ahmet Sucu’nun evinin önüne gitti. Aşağı inen Sucu evinden getirdiği tabanca ile Abdulkadir Kabül’e 2 el ateş etti.

ÇOCUKLUK ARKADAŞINI VURUP BİNAYA SIĞINDI

Kanlar içinde yere yığılan Kabül’ü gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kabül’ün hayatını kaybettiğini belirlerken, Sucu yaşadığı binaya saklandı.

BAYRAMPAŞA'DA KAPISINA DAYANAN HUSUMETLİSİNİ ÖLDÜRDÜ -2

ÖZEL HAREKAT SEVK EDİLDİ

Kabül’ün hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları olayın yaşandığı binanın önüne geldi. Sucu’nun, ölen Abdulkadir Kabül’ün yakınları tarafından linç edilmemesi için, olay yerine Özel Harekat Polisleri ve Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi. Şüpheli Ahmet Sucu, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Abdulkadir Kabül’ün cenazesi, ekiplerin olay yerindeki incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumuna sevk edildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

BAYRAMPAŞA'DA KAPISINA DAYANAN HUSUMETLİSİNİ ÖLDÜRDÜ -2

“CAN ÇEKİŞTİĞİNİ GÖRDÜM”

Neslihan Çetin, “İki el silah sesi duydum ve kapıya çıktım. Bana birisinin intihar ettiğini söylediler önce. Sonra kapının önüne gittim. Adam yığılmış yatıyordu. Ambulansı ve polisi aradım. Ondan sonra ambulans gelince öldüğünü söylediler. Ama can çekişti onu gördüm. Polisler geldi şahsı götürdü. Ardından cenaze aracı geldi. Ölen arkadaşımın amcasının oğluymuş” dedi.

BAYRAMPAŞA'DA KAPISINA DAYANAN HUSUMETLİSİNİ ÖLDÜRDÜ -2

Kaynak: Demirören Haber Ajansı