Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR '' Küfür tek millettir. onlar necistirler çirkeftirler yine kendilerine layık olanı yapmaya başladılar.. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf ÖZDEMİR ” Küfür tek millettir. onlar necistirler çirkeftirler yine kendilerine layık olanı yapmaya başladılar..

Bu haber 03 Eylül 2020 - 21:15 'de eklendi ve 407 views kez görüntülendi.

Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir “Fransa’da İslam dinine ve Peygamber Efendimiz (s.a.s)‘e yönelik hakaret dolu karikatürleri yeniden yayınlama kararı alan Charlie Hebdo dergisinin aldığı bu karar, hadsizce ve düşmanca tutumun tekrar ayyuka çıktığının göstergesidir.

Çalışan-Sen ve Din-Bir-Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir’den Fransa’da yayında olan Charli Hebdo Dergisinin İslam dinine ve Peygamber Efendimiz (s.a.s)‘e yönelik hakaret dolu karikatürleri yeniden yayınlama kararı almasından dolayı yapmış olduğu basın açıklamasında:

“Fransa’da İslam dinine ve Peygamber Efendimiz (s.a.s)‘e yönelik hakaret dolu karikatürleri yeniden yayınlama kararı alan Charlie Hebdo dergisinin aldığı bu karar, hadsizce ve düşmanca tutumun tekrar ayyuka çıktığının göstergesidir.
Müslümanları rencide edici karikatürler yayınlayarak, kutsallarımıza hakaret etmek, öfke ve nefreti artırmaya yönelik provokatif bir eylem olmakla birlikte, Dünya barışına vurulan büyük bir darbedir. Bu karar hiçbir şekilde basın ve ifade özgürlüğü ile gerekçelendirilemez.
Hastalıklı bir zihin yapısıyla gösterilen bu saldırgan tutumu şiddetle nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.”

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ