Ebru Gündeş ile Reza Zarrab'ın boşanma davası işinin içinde Hadise var mı? - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma davası işinin içinde Hadise var mı?

Bu haber 18 Nisan 2021 - 2:38 'de eklendi ve 173 views kez görüntülendi.

11 yıldır evli olduğu eşi Reza Zarrab’dan boşanmak için dava açan Ebru Gündeş, Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisi olduğunu iddia etti. O kadınlar arasında, ünlü şarkıcının samimi arkadaşı Hadise’nin de olduğu iddia edildi. Hadise ise “Bu kadar uzun boylu değil” diyerek, hukuki yollara başvuracağını açıkladı.

Ebru Gündeş’in 11 yıldır evli olduğu Reza Zarrab’a “evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı” gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açması dün Hürriyet gazetesinden Toygun Atilla’nın haberiyle gündeme geldi. Gündeş, Reza Zarrab’ın başka kadınlarla ilişkisinin bulunduğunu iddia ettiği dava dilekçesinde, o kadınlardan birini kendisinin de yakından tanıdığını söyledi. Bu ilişkilere hem kızının hem de kızının bakıcısının şahit olduğunu öne süren Gündeş, kendisinin de bunları farklı kaynaklardan doğrulattığını ifade etti.

Ebru Gündeş’ten Reza Zarrab’a boşanma davası

Haberin ardından magazin kulisleri de hareketlendi. Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre, Gündeş ile “O Ses Türkiye” yarışmasında bir dönem jüri koltuğuna oturan, programda ve ev ortamında da sürekli bir arada olan Hadise’nin Zarrab ile ilişki yaşadığı öne sürüldü.

‘MİAMİ’DE BULUŞTULAR’ İDDİASI

İddialara göre, Hadise ile Reza Zarrab, Amerika’da birçok kez bir araya geldi. En son 2019 yılında Amerika’ya giderek orada görüşen ikilinin aralıklarla birkaç kez Amerika’da buluştu. Hadise’nin Miami’ye giderken Türk vatandaşları tarafından dikkatleri üzerine çekmemek adına aktarmalı uçuş yaptığı ileri sürüldü.

ZARRAB’IN AVUKATINDAN DİLEKÇE

Gazeteci Toygun Atilla da bugünkü haberinde, Reza Zarrab’ın avukatı Buğra Akyol’un, Bodrum Aile Mahkemesi’ne yazdığı dilekçeyi aktardı. Dilekçede, boşanma davasını yürüten Bodrum Aile Mahkemesi’nin yetkisiz, tebligat adresinin ise geçersiz olduğu öne sürüldü. Reza Zarrab’ın Türkiye’ye dönmemesinin zorunluluktan kaynaklandığı vurgulanarak, hakkında devam eden yasal süreçten ötürü ABD’yi terk edemediği iddia edildi.

DİLEKÇEDEKİ İDDİALAR

Ebru Gündeş’in ‘hile yaptığı’ ve yargıyı yanılttığı ifade edilen dilekçede şu iddialar yer aldı:

* Ebru Gündeş, hileli hareketlerle yetki gaspı yaptı, yargıyı yanılttı.

* İstanbul’da yaşayıp burada ikamet etmesine rağmen hile ile adresini Bodrum’a aldırttı.

* Kızları Alara’nın halen ikamet adresinin İstanbul’da Ebru Gündeş’in de Bodrum’da görünmesi bunun açık göstergesidir.

* Tüm bunlar, salt boşanma davasında yetkili bir mahkeme yaratmak amacıyla yapılmış hileli bir işlemden ibarettir.

HADİSE’DEN AÇIKLAMA: BU KADAR UZUN BOYLU DEĞİL

Gizli aşk iddiasında adı geçen Hadise Instagram hesabından açıklama yaptı. Hadise, “Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım” dedi.