Mucize Doktor'un Ferman'ın dan 'duygusal şehit' paylaşımı! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Mucize Doktor’un Ferman’ın dan ‘duygusal şehit’ paylaşımı!

Bu haber 02 Mart 2020 - 20:30 'de eklendi ve 139 views kez görüntülendi.

Mucize Doktor dizisi ile ekranlara gelen oyuncu Onur Tuna, İdlib’de 34 askerimizin haince şekilde şehit edilmesinin ardından duygu dolu bir paylaşıma imza attı.

Suriye’nin İdlib kırsalında 34 askerimizin hain şekilde şehit edilmesinin yankıları devam ediyor. Şehit ailelerine ünlü isimler de destek veriyor. 

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterine hayat veren Onur Tuna, İdlib’de şehit olan kahraman askerlerimiz için yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

FOX TV ekranlarında yayımlanan herkes tarafından ilgiyle izlenen dizi Mucize Doktor’un başrollerinden biri olan Onur Tuna, birçok ünlü isim gibi kahraman şehitlerimiz için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Instagram’dan duygularını dile getiren ünlü oyuncu, paylaşımında şu sözlere yer verdi: 

“BÜTÜN DÜZENİ ALT ÜST EDİYOR” 

Toprak, aidiyet o kadar önemli şeyler ki.. Hepimiz aynı güneşe uyanırken zamanla parçalara bölündük.. Ama parçalara bölünmeden önce bireyden birlik olduğunu unutuyor insan… Asıl konu bir annenin bir babanın ocağına düşmüş evlat acısı, kurduğumuz bütün düzeni alt üst ediyor.’

O evladın son nefesini düşünmek, politikanın çok ötesinde bir düşünce sokuyor insanların zihinlerine.. Acı.. insanı olgunlaştırır derler.. Ama evlat acısı yaşarken ölmek demektir.. Ve bunu ölçer bir siyasi ideoloji yoktur. Vatan bizim, toprağı yatağımız..

“SEVEREK ÜRETECEĞİMİZ BİR DÜNYA” 

Güne uyanacağımız, severek üreteceğimiz, arsızca tüketmeyeceğimiz, saygıyla koruyacağımız ve aşkla üreyip büyüteceğimiz bir dünya diliyorum her şeye rağmen ya da deniyorum…

Şehitlerimize rahmet, ailelerine bir dağın sabrını diliyorum. Dünyayı bu hale getiren tüm oluşumlar bir annenin gözünden akan bir damla yaşın vebalini ödeyemez… Başımız sağ olsun.