Yeni açılacak olan bir caddeye Kadir Mısırlıoğlu ismi verilmek istenmesine bir tepkide İyi Parti İl başkanından geldi. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Yeni açılacak olan bir caddeye Kadir Mısırlıoğlu ismi verilmek istenmesine bir tepkide İyi Parti İl başkanından geldi.

Bu haber 07 Ağustos 2021 - 14:44 'de eklendi ve 207 views kez görüntülendi.

Konya Büyükşehir Belediye meclisinin Kadir Mısırlıoğlu isminin bir cadde ve ya sokağa verilmesi için yapılan teklife tepkiler çığ gibi büyüyor. Bir tepkide İYİ Parti İl Başkanı Av. Gökhan TOZOĞLU’dan geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a gelin Bu yanlıştan dönün diyen Gökhan Tozoğlu Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay’a çağrımız gelin Cumhuriyet ve kurucu değerlerimize düşman Kadir Mısıroğlu ismini bir caddeye vermekten vazgeçin. 2021 yılı Unesco tarafından Hacı Bektaş-ı Veli yılı olarak ilan edilmiştir. Yeni caddeye Hacı Bektaş-ı Veli ismini verin biz de destek olalım. Aksi halde hem siyasi hem de hukuki olarak mücadele edeceğiz.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Gökhan TOZOĞLU Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Altay’a çağrımız gelin Cumhuriyet ve kurucu değerlerimize düşman Kadir Mısıroğlu ismini bir caddeye vermekten vazgeçin. Bu caddeye Hacı Bektaşı Veli ismini verin biz de destek olalım. Aksi halde hem siyasi hem de hukuki olarak mücadele edeceğiz.

Konya Ekspres Haber Merkezi