Yanar döner Fakıbaba'da İP saflarında. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Yanar döner Fakıbaba’da İP saflarında.

Bu haber 20 Ekim 2022 - 20:53 'de eklendi ve 6 views kez görüntülendi.

Bu sabah hem AK Parti’den hem vekillikten istifa ettiğini duyuran Eşref Fakıbaba, yine şaşırtmadı. İstifa edenlerin buluşma noktası İP geçti.

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, bu sabah sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile hem milletvekilliğinden hem de partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Fakıbaba istifasını duyurduğu açıklamasında “2003’te üyesi olduğum AK Parti’de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti adına konuşan Grup Başkanvekili Mahir Ünal, resmi dilekçenin henüz partiye ulaşmadığını belirtirken Fakıbaba yeni bir açıklama daha yaptı. Sözcü’ye konuşan Fakıbaba, İP’ye katılacağını açıkladı.