Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği" Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege Selçukya Kültür Sanat Derneğinin konuğu oldu. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği” Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege Selçukya Kültür Sanat Derneğinin konuğu oldu.

Bu haber 19 Şubat 2021 - 23:05 'de eklendi ve 299 views kez görüntülendi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği” Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege Selçukya Kültür Sanat Derneğinin düzenlemiş olduğu Türkiye’deki Terör olayları ve Sınır ötesi harekatlar konusunda konuşmacı olarak derneğin konuğu oldu.

Selçukya Kültür Sanat Derneğinin bu haftaki konuğu online olarak katılan ve Türkiye’deki Terör olayları ve sınır ötesi harekatlar konusunda konuşmacı olarak dinleyicilere hitap eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği” Konya Şube Başkanı Gazi Süleyman Ege Facebook üzerinden Selçukya Sanat Sayfası üzerinden Canlı yayınla dinleyicilere hitap etti. 19:00 da başlayan Programa ilginin çok olması gözlerden kaçmadı.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ