"Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım" diyen isim yeni dönemde yok - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

“Tayyip ağabeyin ayakkabısını yalamamız lazım” diyen isim yeni dönemde yok

Bu haber 10 Nisan 2023 - 23:39 'de eklendi ve 11 views kez görüntülendi.

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, 14 Mayıs seçimleri için YSK’ya verilen milletvekili aday listesinde yer almadı. Yediyıldız, geçtiğimiz günlerde “Bizim Tayyip ağabeyin ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” sözleriyle gündem olmuştu.

14 Mayıs’ta gerçekleşecek seçimlere artık sayılı günler kalırken siyasi partiler de milletvekili aday listelerini YSK’ya teslim etti. AK Parti tarafından YSK’ya teslim edilen milletvekili aday listesinin üçte ikisinin yeni isimlerle zenginleştirildiği görülürken, mevcut vekillerin yüzde 66’sı liste dışı kaldı.

ŞENEL YEDİYILDIZ ADAY GÖSTERİLMEDİ

Listeye dahil edilmeyen isimlerden biri de AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız oldu. Yediyıldız, geçmişte “Biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” sözleri ile gündem olmuştu.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIMDA BULUNDU

Yediyıldız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “2018 yılında milletvekili aday adayı olmamama rağmen listelerin oluşturulduğu son gece şahsıma Ordu 1. Sıra Milletvekilliği aday adaylığını tevdi eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bu süreçte teşrik-i mesaide bulunduğumuz, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve tüm dava arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullanarak, “Milletimize hizmet yolunda Ordu ilimize hayırlı hizmetler kazandıracak olan yeni adaylarımıza 28. Dönem için verecekleri demokrasi mücadelesinde başarılar diliyorum” dedi.