Sürücüler dikkat! Konya Emniyeti'nden son dakika uyarısı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Sürücüler dikkat! Konya Emniyeti’nden son dakika uyarısı

Bu haber 04 Ocak 2023 - 21:34 'de eklendi ve 7 views kez görüntülendi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya’yı Kulu, Ankara, Ereğli, Aksaray ve Karaman’a bağlayan tüm karayollarında yoğun sisin etkili olduğuna işaret ederek sürücüleri uyardı

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde illerini kapsayan 8. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi verilerine göre bölge için özellikle gece ve sabah saatlerinde yoğun sis uyarısı yapılmıştı. Bölge genelinde yoğun sis etkisini sürdürürken, trafik kazaları da peş peşe geldi.

KONYA’DA SİS KAZASI: 2 ASKER ŞEHİT OLDU

Konya ve Aksaray güne yoğun sis nedeniyle meydana gelen kaza haberleri ile başladı. Konya -Adana karayolu Karapınar-Konya yolunun 15. kilometresinde meydana gelen kazada 2 askerimiz şehit oldu, 2 asker yaralandı. Konya-Aksaray yolunda meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında ise 9 vatandaş yaralandı.

aw796339-02.jpg

KONYA EMNİYETİNDEN SÜRÜCÜLERE UYARI

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Konya il merkezini civar ilçelere ve şehirlere bağlayan tüm yollarda görüş mesafesinin 20-30 metreye düştüğüne işaret ederek sürücülere yoğun sis uyarısında bulundu.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Konya – Kulu, Aksaray, Ereğli, Karaman yollarında oluşan sis sebebiyle görüş mesafesi 20-30 metrelere düşmektedir. Sürücülerin dikkatli ve duyarlı olması önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.