Ramazan ARSLANTAŞ 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Konya’dan Milletvekili aday adayı oldu. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Ramazan ARSLANTAŞ 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Konya’dan Milletvekili aday adayı oldu.

Bu haber 15 Mart 2023 - 22:47 'de eklendi ve 32 views kez görüntülendi.

27 yıl devletimizin çeşitli kurumlarında görev yaptıktan sonra 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Konya’dan Milletvekili aday adayı olmak için bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çıktığım bu kutlu yolda başta Konyalı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın dua ve desteklerine talibim.

Konya nın yetiştirdiği ve Ülkücü camianın sevilen ve cefakâr bürokratı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yakınlığı ile bilinen Ramazan Arslantaş’ın 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekili seçimleri için adaylık müracaatını yaptı. Konyalı bürokrat Ramazan Arslantaş, Selçuk üniversitesi ile Gençlik ve spor Bakanlığında çok kritik görevlerde bulundu. Ve hiçbir zaman ve durumda ülkücü çizgisinden taviz vermediği gibi her kesime örnek olacak şekilde camiasını temsil etmesi herkes tarafından ayrıca takdir ile karşılanmıştır. Konyalı bürokrat Ramazan Arslantaş, 15 Mart 2023 tarihinde MHP’den Milletvekili aday adayı olmak üzere şu anda yapmakta olduğu görevinden istifa edecek,. Daha sonra ise MHP Konya Milletvekili aday adayı olmak üzere MHP’ye başvuruda bulundu.

Ramazan Arslantaş kimdir1973 Konya nın Bozkır ilçesinde dünyaya gelen Ramazan Arslantaş ilk ve orta öğrenimini burada tamamladı. Adalet duygusu ve canından çok sevdiği vatanına hizmet bu dönemlerde onu Emniyet teşkilatında görev almaya yönlendirdi. Ülkemizin son 50 yılında karşı karşıya kaldığı en büyük tehdit olan terör belasına karşı ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ diyerek Terörle Mücadele biriminde kendini geliştirerek yıllarca başarılı görevlere imza attı. 2009 yılında Selçuk Üniversitesi nde yönetici statüsünde görev aldı burada da özellikle Tıp Fakültesinde gece gündüz demeden tanıdık tanımadık bir desteğe ihtiyacı olan insanlara yardımcı olarak belki de onların kabul olan dilekleri sonucu 2015 yılı sonunda tüm Türkiye gençliği ve sporuna hizmet etmek gayesiyle Gençlik ve Spor Bakanlığı merkez teşkilatında Genel Sekreter olarak görev aldı. Bu süreçte sadece bakanlıkta görev yapmakla kalmadı bazı spor federasyonlarında yönetim kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptı.Türk Büro Sendikası üyesi olan Ramazan Arslantaş, Kendisi de kayıtlı bir çiftçi olarak Tarımdan Sağlığa, terörden spora her konuda idarecilik yapmış olması hasebiyle engin tecrübe ve bilgisi dikkatleri çekmektedir.

Milletvekili Aday Adayı Arslantaş: 27 yıl devletimizin çeşitli kurumlarında görev yaptıktan sonra 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçiminde Konya’dan Milletvekili aday adayı olmak için bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. Cumhuriyetimizin 100. Yılında Çıktığım bu kutlu yolda başta Konyalı hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın dua ve desteklerine talibim. Tüm bilgi, birikim ve tecrübemle liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde yol almaya devam edeceğim. Ne Mutlu Türküm Diyene Ramazan ARSLANTAŞ

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel Canöz