Önce hamile yengesini, sonra arkadaşını öldürdü - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Önce hamile yengesini, sonra arkadaşını öldürdü

Bu haber 10 Ocak 2023 - 22:39 'de eklendi ve 1 views kez görüntülendi.

Başakşehir’de arsa meselesi yüzünden aralarında husumet olan abisinin evini basan şahıs, yanlışlıkla hamile yengesini silahla vurarak öldürdü. Olay yerinden arkadaşının arabasıyla kaçan şahıs, tartıştığı arkadaşını da silahla öldürürken, zanlı, saklandığı evde polis ekipleri tarafından yakalandı.

Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Narlı Sokak’ta geçtiğimiz günlerde gece saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, abisi ile arasında arsa satışı nedeniyle husumet bulunan Şahin T., gece geç saatlerde abisinin evinin önüne geldi. Şahin T., önce havaya sonra da kapıya doğru birkaç el ateş açtı. Bu sırada kapının arkasında bulunan hamile yengesi Sunay Taş (25), göğsünden ve karnından vurularak ağır yaralandı. Ağır yaralanan kadın olay yerine gelen ambulansla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

ARKADAŞINI DA ÖLDÜRDÜ

Yengesini vurduğunu fark eden Şahin T., kendisini aşağıda bekleyen arkadaşı Turgay Akyıldız’ın aracına binerek olay yerinde uzaklaştı. Araç içinde arkadaşıyla tartışma yaşayan şahıs, arkadaşı Akyıldız’ı da araç içinde vurarak öldürdü. Katil zanlısı, olay yerinden yaya olarak kaçıp bir evde saklandı. Polis ekipleri, arkadaşını ve yengesini öldüren Şahin T.’yi saklandığı evde yakalayarak gözaltına aldı. Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

HABER: HABERLER.COM