MHP'den Mansur Yavaş'a tehdit - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

MHP’den Mansur Yavaş’a tehdit

Bu haber 04 Ekim 2020 - 13:39 'de eklendi ve 203 views kez görüntülendi.

dün öğle saatlerinde, MHP’li vekil Erkan Haberal’ın makam aracı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin güvenlik görevlisini ezmeye çalıştı. MHP Milletvekili Baki Ersoy, durumla ilgili sorumlunun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olduğunu iddia etti ve ”saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz” dedi.

Vefat eden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen için TBMM’de tören düzenlendi. Ardından da Hacı Bayram-ı Veli Camisinde cenaze namazı kılındı. Polisin araç girişini izin vermediği yerde MHP‘li vekil Erkan Haberal‘ı almaya gelen araca özel plaka takıldı ve aracıın şoförü Ankara Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisini ezmeye çalıştı. Ergen’in cenaze töreninde yaşanan olayla ilgili MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy‘dan skandal bir açıklama geldi. Ersoy, sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı açıklamada, ”Kıymetli İdare Amirimiz Erkan Haberal’a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam Mansur Yavaş sensin” dedi.

İşte Baki Ersoy’un yaptığı o skandal paylaşım:

Kıymetli İdare Amirimiz  @HaberalErkan a yapılan hadsizliğe karşı özür dilemesi gereken makam  @mansuryavas06 sensin..! Bizi sevmediğini,bu hareketleri kasıtlı yaptırdığını biz biliyoruz ve zaten bizde seni sevmiyoruz ama saygısızlık yapıldığı anda ezer geçeriz bunu da böyle bil..!

NE OLMUŞTU? 

Vefat eden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen için TBMM’de tören düzenlendi. Ardından da Hacı Bayram-ı Veli Camisinde cenaze namazı kılındı. Ergezen’in cenazesinde polisin araç girişini engellediği yerde MHP’li vekil Erkan Haberal’ı almaya gelen araca özel plaka takıldı. Aracın şoförü ise Ankara Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisini ezmeye çalışmıştı.