


Beyşehir-Antalya kara yolunun 25. kilometresinde üç aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılardan 4’ü Konya’daki hastanelere sevk edildi.
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Beyşehir-Antalya kara yolunun 25. kilometresinde zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Bir dinlenme tesisi yakınında üç aracın karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.
Olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Celal A., İlyas K., Gülşen G., Kadir E.Ö., Süleyman G., Emrah F. ve Hüseyin K., Beyşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan 4’ünün durumu ağır olduğu için Konya’daki farklı hastanelere sevk edildi.
Kaza nedeniyle Beyşehir-Antalya kara yolu bir süre ulaşıma kapalı kaldı ve güzergâhta uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.



