

İstanbul’da toplu taşıma aracında yaşanan olayda bir şahıs, çantasından çıkardığı biber gazını rastgele etrafa sıktı. Şahsın otobüste bir kadına da vurduğu öne sürüldü. Yolcular, yaşananların ardından karakola sığınarak şikâyetçi oldu.
Otobüste Panik Yaşandı
İstanbul’da bir otobüste yaşanan olay, yolculara korku dolu anlar yaşattı. İddiaya göre otobüste bulunan bir şahıs, çantasından çıkardığı biber gazını rastgele çevreye sıktı.
Bir kadına da vurduğu iddia edildi
Olay sırasında şahsın otobüste bulunan bir kadına vurduğu da belirtildi. Yaşananlar üzerine panik yaşayan yolcular, güvenliklerini sağlamak amacıyla karakola sığındı.
Yolcular Şikâyetçi Oldu
Olayın ardından karakola giden yolcuların şahıstan şikâyetçi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma ve diğer ayrıntılara ilişkin ise henüz bilgi paylaşılmadı.
Konya Ekspres Haber olarak gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
Konya Ekspres Haber — Doğru, hızlı ve etkili haberin adresi! 📰
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: MEHMET EMRE MUMCU



