Konya'da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 firari yakalandı! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konya’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 firari yakalandı!

Bu haber 27 Eylül 2022 - 23:15 'de eklendi ve 15 views kez görüntülendi.

Konya’da düzenlenen operasyonlarda çeşitli suçlardan aranma kaydı olan ve toplamda 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 firari yakalandı. 6 şahıs cezaevine gönderilirken, 10 kişi adli mercilere teslim edildi

Konya’da aralarında 25 yıl ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firariler yakalandı. Şahıslardan 6’sı cezaevine gönderildi, 10 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Konya Polisi çeşitli suçlardan aranma kaydı olan ve toplamda 44 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan 16 firariyi yakaladı.

Konya Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları operasyonla, aralarında 25 yıl ve 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlülerin de olduğu 16 şahsı yakalayarak adli mercilere teslim etti.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI
Edinilen bilgiye göre şahıslardan, hakkında hırsızlık suçundan 3 ayrı aranması olan ve söz konusu suçlardan toplamda 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası alan İ.A isimli hükümlü, ekiplerin yoğun çabası sonucu ikametinde yakalandı.

ÇALIŞTIĞI İŞ YERİNDE KISTIRILDI, KOVALAMACADA YAKALANDI
Operasyon dahilinde şahıslardan bir diğeri olan ve Kasten Öldürme-Basit Yaralama suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.A isimli şahıs ise çalıştığı işyerinde kıstırıldı. Ekipleri fark edince koşarak kaçmaya çalışan şahıs kısa bir kovalamacanın ardından yakalandı.

6’SI CEZAEVİNE, 10’U ADLİYEYE GÖNDERİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda çeşitli suçlardan aranması bulunan ve toplamda 44 yıl kesinleşmiş cezası olan 16 kişi yakalanarak adli mercilere teslim edilirken, söz konusu şüphelilerden 6’sının cezaevine gönderildiği 10 şahsın ise adliyeye sevk edildiği öğrenildi.