Konya'da kaybolan genç ölü bulundu - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konya’da kaybolan genç ölü bulundu

Bu haber 28 Haziran 2020 - 19:14 'de eklendi ve 199 views kez görüntülendi.

Konya’da dün gece saatlerinde ailesi tarafından hakkında kayıp ihbarında bulunulan işitme engelli Göksel Kızıltaş’ın (26) dere yatağında bıçaklanarak öldürülmüş cesedi bulundu.

Konya‘da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu işitme engelli gencin cesedi bulundu.

Jandarma ekipleri Kızıltaş’ın en son birlikte görüldüğü kendisini gibi işitme engelli arkadaşları M.A. (23) ve D.K.’yı (26) gözaltına aldı.

Sorgularında suçlarını itiraf eden şüphelilerin alacak-verecek kavgası sonucu Kızıltaş’ı bıçaklayarak öldürdüklerini ve cesedi de dere yatağına attıklarını söyledikleri öğrenildi.

Gözaltına alınan M.A. ve D.K. ilk ifadelerinde Kızıltaş ile dün akşam birlikte olduklarını ancak gece saatlerinde mahalle meydanında Kızıltaş’ı indirdiklerini söyledi. Şüpheliler jandarma ekiplerine Kızıltaş ile gittikleri yerleri gösterdiği sırada suçlarını itiraf etti.

Her iki şüphelide jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemleri altında arkadaşlarını öldürdüklerini bölgede yer göstermede olayı anlattı.

Göksel Kızıltaş’ın cenazesi ise olay yeri incelemelerinin ardından morga kaldırıldı.

Olay, Selçuklu ilçesine bağlı merkeze 50 kilometre uzaklıkta bulunan Tepekent Mahallesindeki Arastoras mevkiinde meydana geldi.

İşitme engelli Göksel Kızıltaş’ın ailesi dün gece oğullarının eve gelmemesi üzerine jandarmaya giderek kayıp ihbarında bulundu.

k2.jpg
k23.jpg