Konya Barosuna Mevcut Başkan Av. Mustafa Aladağ yeniden aday - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konya Barosuna Mevcut Başkan Av. Mustafa Aladağ yeniden aday

Bu haber 06 Eylül 2020 - 15:36 'de eklendi ve 213 views kez görüntülendi.

Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ” 10-11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan Konya Barosu Olağan Genel kurulunda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Konya Barosu Başkanlığı Olağan Genel kurul toplantısı 10-11 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mevcut başkan Av. Mustafa Aladağ, yapılacak olan genel kurulunda tekrar yeniden aday olduğunu açıkladı.
Konu hakkında açıklamada bulunan Konya Baro Başkanı Av. Mustafa Aladağ “10-11/Ekim/2020 tarihlerinde yapılacak Konya Barosu Olağan Genel Kurulu ve Organ seçimlerinin meslek ve meslektaşlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Kıymetli meslektaşlarımın takdir ve teveccühleri ile 2 dönemdir Konya Barosu Başkanlığı gibi onurlu ve önemli bir görevi ifa etme, sizlere hizmet etme şerefine nail oldum.
Son iki yıllık görev süremde, gönüllülük esasına göre yürütülen bu hizmette birlikte yürüdüğümüz yol arkadaşlarım yönetim kurulu üyelerimize, seçilmiş diğer kurul üyelerimize, Baro komisyonlarında, faaliyetlerinde görev alan, katılan tüm meslektaşlarımıza, baromuzun kıymetli çalışanlarına, İlçe Adli Müzaheret Temsilcisi meslektaşlarımıza özverili çalışmalarından ve katkılarından dolayı gönülden teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.
Sevgi – Samimiyet ve Sadakat üzerine tesis ettiğimiz hizmet anlayışımızda meslektaşlarımızın acısını ve sevincini paylaşmaya, mesleki ve özel sorunlarını çözmeye gayret ettik, yardımcı olmaya çalıştık. Bu süreçte sorunlarına çözüm bulamadığımız, yetişemediğimiz meslektaşlarımızdan helallik istiyoruz.Özellikle Covit 19 salgını nedeniyle genelde ülke özelde meslek olarak zor ve hassas bir dönemden geçmekteyiz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu süreçte temel hassasiyetimiz; hukukun üstünlüğü ve adaletin tez ve en sağlıklı bir şekilde tesis edilmesidir. Yaşadığımız tüm zorluklardan, birlik beraberlik içinde hukuk ve adalete olan güvenimizle çıkacağımıza olan inancımız tamdır.
Görev verildiği takdirde aynı özveri ve gayret ile çalışmaya devam edeceğimizin, meslek ve meslektaşlarımızın yanında olacağımızın sözünü veriyor, 2020-2022 dönemi için Konya Barosu Başkan Adayı olduğumu siz saygıdeğer meslektaşlarımın ve tüm kamuoyu ile paylaşıyorum. Sağlıklı güzel günlerde görüşebilmek dileğiyle saygılar sunarım.
Konya Barosu Olağan Genel Kurulu 10-11Ekim 2020 tarihlerinde yapılacak. 10 Ekim 2020 tarihinde Selçuklu Kongre Merkezinde, 11 Ekim 2020 tarihinde ise Konya Adliyesinde oy kullanma şeklinde gerçekleştirilecektir
10-11 Ekim 2020 tarihilerinde yapılacak olan Konya Baro Başkanlığı seçimlerinde tüm adaylara şimdiden başarılar diliyorum. Seçim sonunda kazanan her zaman olduğu gibi Konya Barosu olacaktır” dedi. 

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ