Kayseri Dinbirsen il Başkanı Yasin ŞAHİN'' Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat, post-modern darbesinin üzerinden 24 yıl geçti. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Kayseri Dinbirsen il Başkanı Yasin ŞAHİN” Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat, post-modern darbesinin üzerinden 24 yıl geçti.

Bu haber 28 Şubat 2021 - 13:36 'de eklendi ve 199 views kez görüntülendi.

Kayseri Dinbirsen il Başkanı Yasin ŞAHİN” Demokrasiye vurulan darbe: 28 Şubat, post-modern darbesinin üzerinden 24 yıl geçti.  adı sonradan “post-modern darbe” olarak konulan müdahaleyle 24 yıl önce tanıştı. 

Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu'na ait tanklar 4 Şubat 1997'de Sincan'da motorlu yürüyüş yaparak Akıncı Üssü'ne gitti. (Arşiv)

Kayseri Dinbirsen il Başkanı Yasin ŞAHİN  “28 Şubat bir darbedir. 28 Şubat yalnızca askerî değil siyasî, kültürel ve sosyal bir darbeydi. o süreçleri bu Aziz millet unutmadı ve unutturmayacaktır.  28 Şubat darbesinin faillerini, taşeronlarını, işbirlikçilerini lanetle anılacaktır. Milletimizin basireti ve sağduyusu bütün çatışma ve kaos beklentilerini boşa çıkarmış, ’28 Şubat bin yıl devam edecek’ sözünde ruhunu bulan millî irade karşıtlığı, halkımız karşısında yenilgiye uğramıştır.

Konya Ekspres Haber merkezi Veysel Canöz