Kadıköy'de Kara gece. Fenerbahçe evinde mağlup. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Kadıköy’de Kara gece. Fenerbahçe evinde mağlup.

Bu haber 02 Nisan 2023 - 23:47 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

 Beşiktaş, Kadıköy’de 1-0 geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe’yi 4-2’lik skorla mağlup etti. Fenerbahçe’nin bir golünü penaltıdan Valencia, diğer sayıyı ise İrfan Can kaydetti. Beşiktaş’ta Cenk Tosun beraberlik ve takımını öne geçiren golü attı. Diğer goller Redmond ve Aboubakar’dan geldi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Beşiktaş , geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 4-2’lik skorla mağlup etti.

FENERBAHÇE ÖNE GEÇTİ

   Fenerbahçe maçta 41’de Enner Valencia’nın penaltı golüyle maçta öne geçti. İlk yarı 1-0 tamamlandı. İkinci yarıya da etkili başlayan   Fenerbahçe , penaltı kazandı.

BEŞİKTAŞ 10 KİŞİ KALDI

Beşiktaş’ta Welinton, ceza sahası içinde Valencia’yı yere düşürmesi sebebiyle 51’de kırmızı gördü. Ancak Valencia penaltıyı kaçırdı. Maçta senaryo bir anda değişti.

Son Dakika: Kadıköy'de tarihi zafer! Beşiktaş 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe'yi geriden gelip 4-2 mağlup etti

CENK ŞOV YAPTI

10 kişi kalan Beşiktaş pes etmedi ve kaptan Cenk Tosun’la oyuna tutundu. 58. dakikada Cenk Tosun’un golüyle beraberlik geldi. 4 dakika sonra sahneye yine Cenk çıktı. Takımını 2-1 öne geçirdi.

Son Dakika: Kadıköy'de tarihi zafer! Beşiktaş 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe'yi geriden gelip 4-2 mağlup etti

REDMOND VE ABOUBAKAR SAHNEDE

Cenk Tosun’a asist yapan Redmond, bu kez gol sırasını aldı. 75’te savunmayı ipe dizen Redmondi, çok şık golle Beşiktaş’ı 3-1 öne geçirdi. 90+2’de Vincet Aboubakar skoru 4-1’e getirdi fiş çekildi.

İRFAN CAN’DAN SON SÖZ

 Fenerbahçe , 90+5’te İrfan Can Kahveci’nin golüyle skoru 4-2’ye getirdi ama yeterli olmadı. Siyah-Beyazlılar, ligin ikinci sırasında yer alan   Fenerbahçe ‘yi 4-2 mağlup etti.

FARK 2’YE İNDİ

Ligin üçüncü sırasında yer alan Beşiktaş puanını 52’ye yükseltti. İkinci sıradaki Fenerbahçe 54 puanda kaldı. Lider Galatasaray ise 63 puanla zirvede bulunuyor.

Son Dakika: Kadıköy'de tarihi zafer! Beşiktaş 10 kişi kaldığı derbide Fenerbahçe'yi geriden gelip 4-2 mağlup etti

ORTALIĞI AYAĞA KALDIRAN PENALTI

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin ilk yarısında yaşanan pozisyon gündemi yerinden oynattı. 38’de Onur Bulut’un müdahalesiyle Arda Güler yerde kaldı. Enner Valencia, 41’de penaltıdan öne geçirdi.Siyah-Beyazlılar maçın devre arasında “Manuel zekanın ürünü Halil Umut Meler!” paylaşımı yaptı.

“ALİ KOÇ İSTİFA”

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Sarı-Lacivertli tribünler, Başkan Ali Koç’u istifaya davet etti. Tribünden uzun süre “Yönetim istifa, Ali Koç istifa” tezahüratları yapıldı, yayıncı kuruluş sesi kıstı. Taraftarlar “Söylesene başkan, ne oldu sözlerin? Koskoca Fenerbahçe’yi ne hale getirdin. Fenerbahçe babanın çiftliği değil” tezahüratları yaptı.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig