BIST 100
12.250,68 0,82%
DOLAR
49,3826 0,18%
EURO
55,3408 0,54%
GRAM ALTIN
6.600,80 -0,19%
BITCOIN
83.340,00 0,42%
FAİZ
39,58 0,33%
GÜMÜŞ GRAM
93,88 -1,85%
GBP/TRY
65,5055 0,50%
EUR/USD
1,1199 0,39%
BRENT PETROL
106,40 3,41%
ÇEYREK ALTIN
10.792,30 -0,19%
Konya Hafif Yağmur
Konya hava durumu
14 °
Reklam
Galatasaray
3 : 1
Kasımpaşa
09 Ekimm 2026
Gençlerbirliği
2 : 2
Amed Sportif
10 Ekimm 2026
Samsunspor
0 : 3
Trabzonspor
10 Ekimm 2026
Alanyaspor
0 : 0
Erzurumspor
10 Ekimm 2026
Rizespor
0 : 3
Fenerbahçe
10 Ekimm 2026
Konyaspor
0 : 0
Başakşehir
11 Ekimm 2026
Gaziantep FK
0 : 3
Arca Çorum
11 Ekimm 2026
Beşiktaş
2 : 1
Kocaelispor
11 Ekimm 2026
Eyüpspor
0 : 4
Göztepe
12 Ekimm 2026
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Konyaspor, kadrosunu 5 oyuncuyla güçlendirmek istiyor

Konyaspor, kadrosunu 5 oyuncuyla güçlendirmek istiyor

Reklam
Gemini_Generated_Image_y11w4dy11w4dy11w
Reklam

Konyaspor, kadrosunu 5 oyuncuyla güçlendirmek istiyor

- Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut:
- "Takıma 5 ana transfer yapmak istiyoruz. Bunlar stoper, orta saha, sol bek ve iki kanat oyuncusundan oluşacak"

 Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör İlhan Palut, takıma stoper, orta saha, sol bek ve iki kanat oyuncusu transfer etmek istediklerini söyledi.

Palut, Murat Kurum Tesisleri'nde gerçekleştirdikleri antrenmanda basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Kampın 7. gününde yoğun bir şekilde hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Palut, "Gerek salonda kuvvet testleri, gerekse sahada dayanıklılık testleri ve sağlık kontrollerini bu süreç içerisinde gerçekleştirdik. 11 Temmuz itibarıyla Slovenya kampı başlayacak. Temmuz ayının 30'una kadar kamp çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Döndükten sonra yine Konya'da lig için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Palut, takımdan ayrılan Jevtovic, Bazoer, Berkan Kutlu, Nagalo, Olaigbe ve Yasir Subaşı'na teşekkür etti.

Transferin yönetim kurulu tarafından yönetilen bir süreç olduğunu belirten Palut, "Jevtovic'in devam etmesini istedik. Ancak kontrat ücreti konusunda ortak bir zeminde anlaşılamadı ve aramızdan ayrıldı. Bu şehre uzun yıllar hizmeti oldu. Duygusal anlamda üzüldüğüm bir oyuncuydu. Jin-Ho Jo ve Svendsen bugün itibarıyla izinliler ve kendilerine kulüp arıyorlar. Takıma 5 ana transfer yapmak istiyoruz. Bunlar stoper, orta saha, sol bek ve iki kanat oyuncusundan oluşacak." diye konuştu.

Palut, Kramer ve Bardhi'nin sakatlıklarının geçtiğini belirtti.

- "Gençlere süre vermekten keyif alıyorum"

Konyaspor yönetimiyle yeni sezon planlaması için iki kez bir araya geldiğini vurgulayan Palut, şöyle devam etti:

"Burada iyi bir takım kuralım, başarılı olalım ve meydan okuyan bir Konyaspor oluşturalım noktasında birleştik. Şu anda daha çok gençler ağırlıklı bir kadroyla çalışıyoruz. Bu hedefi spesifik olarak dile getirme noktası benim için çok erken. Daha önce kulübümüzün transfer listesinde olan Dwomoh, takımla antrenmanlara çıktı. Oyuncunun durumu Slovenya'ya giderken belli olur. Aynı zamanda aramıza katılan Fofana ve Konate'nin durumu da titizlikle takip ediliyor. Seviyelerini belirlemeye çalışıyorum ve ikisinin de nasıl devam edeceğini 15 gün içerisinde net bir şekilde belirlemiş olacağız. Takımdaki gençlere süre vermeyi düşünüyorum ve bundan da keyif alıyorum."

Yeşil-beyazlılar, 11-30 Temmuz'da Slovenya'da sürdüreceği kamp döneminde Zorya Luhansk, Zalaegerszegi, Hull City ve Al İttihad Kalba ile hazırlık maçı yapacak.

KAYNAK: AA KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: MEHMET EMRE MUMCU

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?