İYİ Parti Kadın kolları başkan adayı Fatma DESTİCİ seçim çalışmalarına hız verdi. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İYİ Parti Kadın kolları başkan adayı Fatma DESTİCİ seçim çalışmalarına hız verdi.

Bu haber 13 Eylül 2020 - 14:11 'de eklendi ve 299 views kez görüntülendi.

İyi Parti Konya Kadın Kolları Başkan Adayı FATMA Dindar Destici Konya ilçe gezilerine çalışma arkadaşları ve Ekibiyle hız verdi.

FATMA Dindar Destici yaptığı yazılı açıklamada

Birlik ve Beraberlik Çağrısı.

Beni destekleyen yanımda olan ya da herhangi bir başka adayı destekleyen saygıdeğer İYİ Partili Kadın Üyelerimiz,

Türkiye genelinde, İYİ Parti Konya İl Başkanlığı olarak bir ilke daha imza atıyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere kadın kolları seçimi yapan pilot bölgeyiz. Bu süreçte şehrimizi en güzel şekilde temsil etmenin azmi ve gayreti içerisindeyiz. Şölen havasında geçmesini planladigimiz il kadın kolları seçimi provakatif söylemlerle baltalanmaya çalışılıyor. Her türlü provakasyondan uzak durmak için, kutuplaşmak yerine aklı selim bir sağduyu ile birlik ve beraberliğimizi devam ettirme gayreti göstermenizi her birinizden rica ediyorum.
Unutmayalım ki seçimin kazananı kim olursa olsun her aday İYİ Parti yi yükseltme arzusu taşımaktadır. Bu bilinçle el ele vererek Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Cumhurbaşkanlığı’na partimizi de iktidara taşıyacağız.

Saygılarımla
Kadın kolları başkan adayı Fatma DESTİCİ

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ