İkiz kardeşleri zorla diz çöktürüp infaz etti, o anları sosyal medyadan yayınladı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İkiz kardeşleri zorla diz çöktürüp infaz etti, o anları sosyal medyadan yayınladı

Bu haber 20 Temmuz 2021 - 22:12 'de eklendi ve 85 views kez görüntülendi.

Dehşete düşüren olay Brezilya’da meydana geldi. 17 yaşındaki bir genç, infaz ettiği ikiz kız kardeşlere zorla diz çöktürdü, elleriyle saçlarını toplamalarını istedi.

Daha 18’indeki kardeşler korku içinde beklerken, cani genç o anları sosyal medya hesabından canlı olarak yayınladı.
Amália Alves ve Amanda Alves olarak teşhis edilen 18 yaşındaki kurban ikizler geçen çarşamba sabahı, öldürdüklerinden saatler sonra Ceará’daki bir konut kompleksinin arkasındaki yolun kenarında ölü bulundu.

KURŞUN YAĞDIR

DIİddiaya göre; 17 yaşındaki Mateus Abreu, kardeşlerden birine iki el ateş etti ve diğer kurbana da dört kurşun sıktı. Cesetlerin yerde fark edilmesi üzerine mahalle sakinleri polise haber verdi.

İNFAZI CANLI YAYINLADI

Cani genç, infaz anını sosyal medyada canlı olarak yayınladı. Rahatsız edici video kaydında, iki kardeş yan yana diz çökmüş şekilde görülüyor. Görünüşe göre her ikisi de Abreu tarafından başlarının arkasından ateş etmeden önce saçlarını topuz yapmak zorunda kaldı.


OLAYIN NEDENİ MERAK EDİLİYOR

Yetkililer infazlar için bir gerekçe sunmazken, Jornal de Brasília gazetesi ikiz kardeşlerin yerel uyuşturucu satıcılarının karıştığı olaylardan haberdar oldukları için öldürüldüklerini yazdı.

İKİSİNİN DE ÇOCUĞU VARDI

Amanda Alves, üç yaşında bir çocuk annesiydi. Amália Alves’in ise henüz altı aylık bir oğlu vardı. Abreu, çarşamba günü geç saatlerde Ceará Sivil Polisi tarafından tutuklandı.


DAHA ÖNCE 7 KEZ TUTUKLANMIŞ

Brezilya gazetesi Diario do Noreste, suç makinesinin 2020’de ve bu yıl yasa dışı silah bulundurma, hırsızlık ve kasten yaralamadan yedi kez tutuklandığını bildirdi.