İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Talimat Veriyorum, Uyuşturucu Satıcısını Bulduğunuz An Ayaklarını Kırın' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: ‘Talimat Veriyorum, Uyuşturucu Satıcısını Bulduğunuz An Ayaklarını Kırın’

Bu haber 08 Ekim 2022 - 21:52 'de eklendi ve 1 views kez görüntülendi.

AK Parti Kütahya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İçileri Bakanı Süleyman Soylu ‘Emniyet güçlerimize tekrar talimat veriyorum. Uyuşturucu  satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın’ dedi.

AK Parti Kütahya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan İçileri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kütahya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan İçileri Bakanı Süleyman Soylu, açıklamalarda bulundu.
Uyuşturucuyla mücadeleden asla taviz verilmeyeceğini söyleyen Soylu ‘uyuşturucu  satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın’ dedi.

“15 Temmuz öncesi Türkiye’de hapishanelerde 35 bin uyuşturucu satıcısı vardı.”

“15 Temmuz öncesi Türkiye'de hapishanelerde 35 bin uyuşturucu satıcısı vardı.”
‘Yargıyla, emniyet güçlerimizle, jandarma güçlerimizle şu anda ne kadar olduğunu biliyor musunuz? 116 bin kişiyi içeri tıktık. Buradan söylüyorum. Okulların önünde uyuşturucu  satılmasına müsaade etmiyoruz, etmeyeceğiz. Türkiye’nin hiçbir noktasında uyuşturucu satılmasına müsaade etmeyeceğiz.”

“Tekrar söylüyorum, emniyet güçlerimize tekrar talimat veriyorum. Uyuşturucu satıcısını bulduğunuz an ayaklarını kırın.”

Bakan Soylu, daha öncesinde de 2018 yılında Uyuşturucuyla Mücadele Toplantısı’nda ‘Uyuşturucu satıcısının ayağını kırmayan polis görevini yapmamış demektir’ açıklamasında bulunmuştu.👇

Ayrıca konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Seçim olduğu akşam o Kılıçdaroğlu’nun yüzünü görecek miyiz?’ dedi.

Ayrıca konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Seçim olduğu akşam o Kılıçdaroğlu'nun yüzünü görecek miyiz?’ dedi.
‘Seçim olduğu akşam o Kılıçtaroğlu’nun yüzünü görecek miyiz? Ama o yine buna bir bahane bulur değil mi? O yine bir bahane bulur. Millet ona öyle bir sille vuracak ki bir daha evinden dışarı çıkamayacak. Onun yalanlarına, iftiralarına, büyükelçilerle iş birliğine, Amerika  önünde diz çökmesine öyle bir sille vuracak ki dışarı çıkamayacak. Diğerlerinin zaten mecali kalmayacak. Hiç merak etmeyin, 2023’ten sonra öyle bir yürüyeceğiz ki tozumuzu yutacaklar. 2023’te sandıkları patlatmaya, o büyükelçilere ders vermeye, Amerika’nın tuzaklarına, Avrupa’nın tuzaklarına ders vermeye hazır mısınız?’