Genç kız, sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Genç kız, sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Bu haber 19 Kasım 2022 - 16:47 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde kız arkadaşının annesiyle telefonda Rusça konuşmasına sinirlenen genç, tartışma çıkardı. Çıkan kavgada genç kız, sevgilisini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Süleyman Demirel Bulvarı üzerinde bulunan Royal Apart Rezidans’ta saat 02.30 sıralarında birlikte yaşayan Oğuzhan Çavuş ve Gül Üliana Yaşar (21), arkadaşları ile birlikte eğlendikten sonra eve geldi. Bu sırada Yaşar’ın annesi kızını arayarak konuşmaya başladı.

RUSÇA KONUŞMASINA LAF ETTİ

Annesi ile Rusça konuşan kız, telefon görüşmesi bittikten sonra telefonu kapattı. Erkek arkadaşı Oğuzhan Çavuş, “Benim yanımda neden Rusça konuşuyorsun ne konuştunuz annenle” diyerek kızın üstüne bıçakla geldiği ileri sürüldü.

Tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

KALBİNDEN BIÇAKLADI

Bu sırada eline bir ekmek bıçağı alan Gül Üliana Yaşar, 22 yaşındaki erkek arkadaşını kalbinden bıçakladığı öne sürüldü.

Aldığı bıçak darbesiyle kanlar içerisinde yere düşen Çavuş, olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 acil sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Sağlık ekiplerinin uzun süre ilk müdahale ettiği öğrenilen genç adamın bıçak yarası aldığı için duran kalbi bir daha çalıştırılmadı.

GÖZALTINDA

Olay yeri inceleme çalışmasının ardından Oğuzhan Çavuş’un cesedi Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bıçakla erkek arkadaşını öldürdüğü ileri sürülen Gül Üliana Yaşar ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

kaynak: İHA