Fenerbahçe Süper Lig’in 35. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçına hazır. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Fenerbahçe Süper Lig’in 35. hafta maçında Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçına hazır.

Bu haber 17 Nisan 2021 - 9:30 'de eklendi ve 183 views kez görüntülendi.

Fenerbahçe, Süper Lig’in 35. hafta maçında 18 Nisan Pazar günü deplasmanda Medipol Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idman, saat 17.30’da başladı. Antrenmanın ilk bölümü basına açık gerçekleştirildi. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından Fenerbahçe oyuncuları 2 gruba ayrılarak pas çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maçın devamında yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.
 
Serdar Aziz, Gökhan Gönül ve Enner Valecia takımdan ayrı özel program dahilinde çalışırken, Sadık Çiftpınar ve Diego Perotti’nin tedavisine devam edildi.
 

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig