Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı İmam - Hatip ALİ BİTİM: '' Terörü ve Teroristleri kınıyorum, Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.'' - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı İmam – Hatip ALİ BİTİM: ” Terörü ve Teroristleri kınıyorum, Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacaktır.”

Bu haber 14 Şubat 2021 - 13:33 'de eklendi ve 252 views kez görüntülendi.

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı İmam – Hatip ALİ BİTİM: Gara’da alçakça bir saldırıyla şehit edilen 13 sivil vatandaşımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.

Din-Bir-Sen Konya İl Başkanı İmam – Hatip ALİ BİTİM: IRAK’IN KUZEYİNDEKİ GARA BÖLGESİNDE, PKK TARAFINDAN BİR MAĞARADA REHİN TUTULAN 13 TÜRK VATANDAŞI BAŞLARINDAN VURULARAK ŞEHİT EDİLDİ PKK/YPG terör örgütünce Gara’da bir mağarada kalleşçe infaz edilen 13 masum sivile Allah’tan rahmet diliyorum. Bu sivillerin kanlarını yerde koymayan ve infaza karışan tüm teröristleri Pençe Kartal 2 harekatıyla imha eden kahraman Türk ordusuna teşekkür ederim. Pkk lı teröristleri ve terörizmi kınıyorum. Rabbim bir daha bu vahşi PKK lı teröristlere böyle fırsat vermesin. hain terör örgütünü ve destekçilerini lanetliyorum. Büyük Türk milletinin başı sağ olsun.

Konya Ekspres Haber Merkezi Veysel CANÖZ