Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve çevredekilere hakaret eden iki kardeşe vatandaşlardan tekme tokat dayak - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve çevredekilere hakaret eden iki kardeşe vatandaşlardan tekme tokat dayak

Bu haber 26 Haziran 2022 - 0:00 'de eklendi ve 7 views kez görüntülendi.

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde alkollü olduklarını öğrenilen iki kardeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve çevredekilere hakaretler yağdırdı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, iki kardeşi tekme tokat dövdü. Olay anı cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken iki kardeş de polis tarafından gözaltında alındı.

Kapaklı Pınar Bulvarı üzerinde geldikleri motosikleti park eden ve alkollü oldukları ileri sürülen B.T. ile kardeşi D.T. arasında ile motosikleti kimin kullanacağı konusunda tartışma çıktı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A HAKARET ETMEYE BAŞLADI

Kardeşlerden biri motosiklete binerken, diğeri ise motosikletten inip bir anda sokak ortasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çevredeki vatandaşlara hakaret etmeye başladı.

DURUMA TEPKİ GÖSTEREN VATANDAŞA SALDIRDI

Daha sonra motosiklete binen iki kardeş hareket ederken, bir vatandaş ise duruma tepki gösterdi. Bunun üzerine tekrar motosikletten inen kardeşlerden birinin, tepki gösteren vatandaşa saldırması üzerine çevredeki diğer vatandaşlar da olaya dahil oldu.

Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret eden iki kardeşe vatandaşlardan tekme tokat dayak

İKİ KARDEŞ TEKME TOKAT DÖVÜLDÜ

Duruma tepki gösteren kalabalık, iki kardeşi tekme- tokat dövdü. Daha sonra araya giren bazı vatandaşlar, darbedilen kardeşleri bölgeden uzaklaştırdı. İki kardeşin vatandaşlar tarafından darbedilme anları ise çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret eden iki kardeşe vatandaşlardan tekme tokat dayak

GÖZALTINA ALINDILAR

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, B.T. ile kardeşi D.T.’yi gözaltına aldı. B.T. ile kardeşi D.T. hakkında savcının talimatıyla, ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ ve ‘Toplumun huzurunu bozma’ suçlarından işlem başlatıldı. İki kardeşin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Cumhurbaşkanı ve çevredekilere hakaret eden iki kardeşe vatandaşlardan tekme tokat dayak
kaynak: dha