CHP'nin programında konuşan Kılıçdaroğlu'na tepki! Bir genç ayağa kalkarak "Aday olma" diye bağırdı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

CHP’nin programında konuşan Kılıçdaroğlu’na tepki! Bir genç ayağa kalkarak “Aday olma” diye bağırdı

Bu haber 04 Şubat 2023 - 22:59 'de eklendi ve 2 views kez görüntülendi.

CHP’nin Gençlik Festivali’nde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı sırada seyirciler arasındaki bir genç ayağa kalkarak “Aday olma” diye bağırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim tarihini “14 Mayıs” olarak ilan etmesinin ardından, partiler de çalışmalarına start verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son kez aday olacağı seçimde henüz 6’lı Masa adayını açıklamış değil. Millet İttifakı’nın 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirileceği toplantıdan sonra adayını açıklaması bekleniyor. Kulislerde CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun adaylığının kesin olduğu konuşuluyor.

KILIÇDAROĞLU’NA TEPKİ

Kılıçdaroğlu, bugün partisinin gençlik kollarının düzenlediği “Geleceği Kur” gençlik festivalinde gençlere seslendi. Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen festivale, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Kılıçdaroğlu burada yaptığı konuşma sırasında bir tepkiyle karşılaştı.

“ADAY OLMA” DİYE BAĞIRDI

Kılıçdaroğlu’nun konuşma yaptığı sırada seyirciler arasındaki bir genç ayağa kalkarak “Aday olma” diye bağırdı. Kılıçdaroğlu tepkiye aldırış etmeden konuşmasına devam ederken, diğer seyirciler gence müdahale etti. Gencin ağzı kapatılarak bağırması engellenmeye çalışıldı.