Cezaevin'den çıktı. Kızının gözleri önünde eşinin boğazını kesti. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Cezaevin’den çıktı. Kızının gözleri önünde eşinin boğazını kesti.

Bu haber 01 Mayıs 2021 - 11:46 'de eklendi ve 162 views kez görüntülendi.

Cezaevinden çıkıp eşinin boğazını kesti kızını alıp kaçtı. Konya’da ceza evinden yeni çıkan Ramazan M. (33) evde tartıştığı eşini boğazından keserek öldürdü. Katil zanlısı 2 yaşındaki küçük kızını yanına alarak olay yerinden kaçtı. Polis her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

Olay gece 23:00 sularında Konya’nın Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesi Karaaslan sokaktaki evde meydana geldi. Cezaevinden yeni çıkan 33 yaşındaki Ramazan M.,  eşi Tuğba M. ile evde bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Çıkan tartışma sonrası Ramazan M. eline geçirdiği bıçakla, 2 yaşındaki kızının gözleri önünde eşinin boğazını kesti. Genç kadın aldığı bıçak darbesiyle kanlar içinde yerde kalırken, Ramazan M. kızını alarak evden uzaklaştı.

Eve giden polis ve sağlık ekipleri, yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuğba M’yi kurtaramadı. Polis, genç kadının boğazından aldığı bıçak darbesi ile öldüğünü belirledi.

Öte yandan Ramazan M’nin emniyette uyuşturucu ve hırsızlıktan çok sayıda kaydının olduğu tespit edildi. Ekipler her yerde kaçan zanlıyı arıyor.

8 aylık hamile eşinin boğazını keserek öldürdü

8 AYLIK HAMİLE

Gürültüyü duyan komşularının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve gelen polisler, Tuba Menek’i yatak odasında kanlar içerisinde yatarken buldu. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Menek’in yaşamını yitirdiği belirlendi. 8 aylık hamile olduğu saptanan Tuba Menek’in cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

4 AY ÖNCE DE BACAĞINDAN BIÇAKLAMIŞ

Ramazan Menek’in ocak ayında da Tuba Menek’i kıskançlık tartışmasında bacağından bıçakla yaraladığı, olaydan sonra da tutuklandığı ortaya çıktı. Geçen sürede görülen 2 duruşmada Tuba Menek’in çocuklarının babasız kalmaması için şikayetini gere çektiği, bunun üzerine de Ramazan Menek’in 3 gün önce tahliye edildiği belirtildi.

‘BENİ AFFET BİR DAHA YAPMAYACAĞIM DEMİŞ’

Olayı anlatan Tuba Menek’in karşı komşusu İsmail İnlidere, “Bunun adı vahşet. Önceden de eşini bıçakladığı için cezaevine girmişti ve sonra geri çıktı. Gencecik, 8 aylık hamile, 1 ay sonra erkek çocuğu olacaktı, boğazı kesilerek öldürüldü. Ramazan normalde çok düzgün bir çocuktu, ama sonradan uyuşturucu madde kullanmaya başladı. Eşini bıçakladığı için tutuklandı. Sonra cezaevinden arayıp, ‘beni affet tamam, bir daha yapmayacağım’ demiş. Tuba da çocuklarım babasız kalmasın diye mahkemede şikayetini geri çekince Ramazan serbest kaldı. İnsanlık dışı bir şey, böyleleri yüzünden erkekliğimden utandım” dedi.

Olaydan sonra otopsi için Konya Şehir Hastanesi’ne kaldırılan Tuba Menek’in bugün toprağa verilmesi beklenirken, polis ekipleri Ramazan Menek’i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.