Birlikte Yaşadığı Kişinin, Kızıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın İki Çocuğunu Bıçaklayıp İntihar Etti... - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Birlikte Yaşadığı Kişinin, Kızıyla Evlendiğini Öğrenen Kadın İki Çocuğunu Bıçaklayıp İntihar Etti…

Bu haber 15 Haziran 2021 - 14:03 'de eklendi ve 94 views kez görüntülendi.

Mersin’in Anamur ilçesinde, çıktığı televizyon programında birlikte yaşadığı Uğur H.’nin 18 yaşındaki kızıyla kaçıp evlendiğini öğrenen kadın, 2 ve 9 yaşındaki çocuklarını bıçaklayıp intihar etti. Hastaneye kaldırılan çocukların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Anamur’a bağlı  Saray Mahallesi’nde ikamet eden H.D, saat  04.00 sıralarında (38) polisi arayıp, “2 çocuğumu öldürdüm acil ekip gelsin” şeklinde ihbarda bulundu.

Olay  yerine giden polis, 9 yaşındaki M.Y.D’yi omuz ve koltuk altından, 2 yaşındaki M.D’yi karnından ve göğsünden bıçakla yaralı halde buldu.

Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ağır yaralanan kardeşler olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından Anamur Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kardeşlerin hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. H.D ise olayı gerçekleştirdikten sonra intihar etti. Yapılan incelemede, H.D’nin psikolojik rahatsızlıkları olduğu, ilk eşinin cezaevinde olduğu, birlikte yaşadığı Uğur H.’nin, ilk eşinden olan kızı G.D. (18) ile kaçtığı, 31 Mayıs 2021 tarihinde bir televizyon kanalında yayınlanan programa katıldığı ve gerçeği burada öğrendiği ortaya çıktı.