

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal’ın geleceğiyle ilgili tartışmalar sürerken, Başkan Aziz Yıldırım’dan dikkat çeken açıklamalar geldi. Yıldırım, İsmail Kartal’ın görevinin başında olduğunu vurgulayarak, “Ben bırakana kadar İsmail Kartal teknik direktördür. Ben gidene kadar buradan ayrılamaz, bilin” ifadelerini kullandı.
Aziz Yıldırım: “Hiçbirimizin istifadan haberi yoktu”
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüpte yaşanan son gelişmelerle ilgili konuşurken, yönetimin istifa konusunda herhangi bir bilgisinin olmadığını belirtti.
Yıldırım, “Hiçbirimizin istifadan haberi yoktu” diyerek kulüp içerisindeki sürece ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
“Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız dedik, kaldık”
İsmail Kartal’a destek mesajı veren Aziz Yıldırım, teknik direktör konusunda yönetimin arkasında durduğunu söyledi.
Yıldırım açıklamasında, “Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız dedik, kaldık. Kimle yaptık, İsmail Kartal’la. Biz desteğiz. Onun istediği oyuncular varsa yönetim olarak konuşuyoruz, yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Transfer konusunda da iddialı konuşan Yıldırım, kulübün ekonomik menfaatlerinin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı.
“Ben 200 milyona futbolcu alırım ama kulübe ne zarar verir, kimse bunu tartışmıyor” diyen Yıldırım, transfer politikası üzerinden de önemli mesajlar verdi.
“İsmail Kartal’ın bana ‘Devam edeceğim’ demesine gerek yok”
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ile arasındaki ilişkiye de değinerek deneyimli teknik adamın görevine devam edeceğini açıkça ifade etti.
Yıldırım, “İsmail Kartal’ın bana ‘Devam edeceğim’ demesine gerek yok, ben onun büyüğüyüm. Devam edeceksin dedim. Biz bir aileyiz” dedi.
“İsmail Kartal görevinin başındadır”
Yıldırım, İsmail Kartal’ın geleceği konusunda herhangi bir belirsizlik olmadığını şu sözlerle açıkladı:
“İsmail Kartal görevinin başındadır.”
Ardından daha net bir mesaj veren Yıldırım, “Ben bırakana kadar İsmail Kartal teknik direktördür. Ben gidene kadar buradan ayrılamaz, bilin” ifadelerini kullandı.
İsmail Kartal’a maçta şişe atıldı
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal ile görüşmesinin ardından teknik direktörün yaşadığı olay nedeniyle üzgün olduğunu da açıkladı.
Yıldırım, “İsmail Kartal ile konuştum. Şimdi içeride konuştum. Kafasına şişe attılar, ondan dolayı üzüntülü. Bu kadar sıkıntıya insanlar dayanabilir mi?” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe’den şişe atan kişiyle ilgili açıklama
Fenerbahçe Kulübü ise İsmail Kartal’a yönelik saldırıyla ilgili önemli bir gelişmeyi duyurdu.
Kulübün açıklamasına göre, İsmail Kartal’a şişe atan kişinin kimliği tespit edildi. Söz konusu şahıs hakkında seyirden men kararı uygulandı.
Yaşanan olayın ardından Fenerbahçe yönetiminin İsmail Kartal’a desteğini sürdürmesi dikkat çekti.
Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi devam ediyor
Aziz Yıldırım’ın açıklamaları, Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın teknik direktörlük görevini sürdüreceği yönündeki mesajı net biçimde ortaya koydu. Yıldırım’ın özellikle “Ben gidene kadar İsmail Kartal teknik direktördür” sözleri, teknik heyete verilen desteğin boyutunu gözler önüne serdi.
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: MUSTAFA ATAKAN CANÖZ



