Ankara'da 1 kişinin öldüğü silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Ankara’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı

Bu haber 04 Ekim 2020 - 13:21 'de eklendi ve 108 views kez görüntülendi.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 21 Eylül’de berber dükkanında 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavga güvenlik kameralarına yansıdı – Tıkla İzle

Olay, 21 Eylül Pazartesi günü saat 18.00 sıralarında Keçiören ilçesi Osmangazi Mahallesi Baştuğ Sokak’taki bir berber dükkanında meydana gelmişti. Berberde tıraş olan Fırat Ö. ve Ahmet Ö. kardeşlerin yanına gelen Emrah K., kardeşlerle tartışmaya başlamıştı. Kavgaya dönüşen olayda Emrah K., yanındaki tabanca ile 2 kardeşe ateş ederek kaçmıştı. Yaralı 2 kardeş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Yapılan müdahaleye rağmen Ahmet Ö. hayatını kaybetmişti.

Silahlı kavganın berber dükkanının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Emrah K., silahla tıraş olan Fırat Ö.’ye ateş ettikten sonra kendisine müdahale etmek isteyen Ahmet Ö’ye de ateş ediyor. Kurşunların hedefi olan Ahmet Ö. olduğu yere yıkılırken, Emrah K. olay yerinden kaçıyor.