Yandaş yazar Milli Eğitim Bakanı'nı istemiyor! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Yandaş yazar Milli Eğitim Bakanı’nı istemiyor!

Bu haber 20 Haziran 2020 - 8:45 'de eklendi ve 234 views kez görüntülendi.

Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan Milli Eğitim Bakanlığı’nın politikalarını sert bir dille eleştirdi. Kaplan, Millî Eğitim Bakanlığı’na masonik bir şebekenin düzen verdiğini öne sürdü.

Yeni Akit yazarı Yaşar Değirmenci geçtiğimiz gün yazdığı yazısında İçişleri Bakanı Süleymen Soylu’nun öğretmeni olduğunu iddia ederek Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a sert eleştirilerde bulunmuştu. 

Yazısında Milli Eğitim Bakanlığı’nın politikalarını eleştiren Değirmenci, “Görünen odur ki yeni nesiller eğitim basamaklarında ne kadar yükseldiyse o kadar millî-mânevî değerlerinden uzaklaşıyor, ahlâkî bakımdan daha aldırışsız oluyor. Vatan-millet-devlet-din bakımından aidiyet duygularını kaybediyor, yabancı müzik gruplarının armylerine üye oluyor, deistleşiyor, satanizme merak duyuyor, hız ve haz kıskacında debeleniyor. Bu gidişat böyle devam ederse milletimizi ve vatanımızı iyi günlerin beklediğine inanmak mümkün değil. Zihin ve ruh işgalinden kurtaralım evlatlarımızı” ifadelerini kullanmıştı.

“MASONİK ŞEBEKE DÜZEN VERİYOR”

Yeni Akit yazarı Değirmenci’nin Milli Eğitim Bakanı Selçuk için yazdığı yazının ardından Bakan Selçuk’a bir eleştiri de Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan’dan geldi.

Yusuf Kaplan, Millî Eğitim Bakanlığı’na masonik bir şebekenin düzen verdiğini öne sürdü. 

Kaplan, “Sistemi değiştirmek için yola çıkmıştık biz; bizi sistemin kölelerine dönüştürmek üzere olduklarını, bütün ilkelerimizi, ölçütlerimizi etkisiz hâle getirdiklerini görüyor, kahroluyorum. Kültürde bir şey yapamıyoruz; bu masonik, baronik şebeke tam anlamıyla iktidar! Nefes aldırmıyor! Eğitimde elimiz kolumuz bağlı; en güçlü eğitim kurumları masonik şebekenin kontrolünde; eğitim bakanlığına da onlar çeki düzen veriyorlar!” görüşünü savundu. 

Kaplan, “Bu ülkenin bin yıllık kültürünün altı oyuluyor; bu ülkenin genç kuşakları mankurtlaştırılıyor! Biz, bu ülkenin fikir ve oluş çilesi çeken bir avuç insanı, bu işe neşter vurulması gerekir diye haykırıyoruz, sadece! Bir avuç insanı dedim ama sadece ben miyim yoksa uykuları kaçan, sormadan edemiyorum -özür dileyerek!” ifadesini kullandı. 

Kaynak: Günboyu