Selçuk Tıp Fakültesinden açıklama! Uzaktan Eğitim Sistemine Geçti! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Selçuk Tıp Fakültesinden açıklama! Uzaktan Eğitim Sistemine Geçti!

Bu haber 16 Ağustos 2020 - 19:53 'de eklendi ve 217 views kez görüntülendi.

Selçuk Tıp Fakültesi uzaktan eğitim sistemine geçti, karar resmi sayfada yayınlandı.

Selçuk Tıp Fakültesi Resmi Siteden Duyurdu!

Koronavirüs dolayısı ile geçen dönem YÖK kararı ile üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti. Öğrenciler ise güz döneminde üniversitelerin açılıp açılmayacağını merakla bekliyordu. YÖK yapmış olduğu son açıklama da üniversitelerin 1 Ekim 2020 tarihinde açılması yönünde talimat verdiğini duyurmuştu. Yapılan açıklamada ise üniversitelerin kendi içinde normal veya uzaktan eğitim verme kararını özerk olarak alabileceği belirtilmişti. Alınacak kararlarda ise üniversitenin bulunduğu şehrin pandemi durumu göz önünde bulundurulması belirtilmişti.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi İlk Duyuruyu Yapanlardan

Özellikle Konya‘da üniversitelerin açılıp açılmayacağı büyük bir merak konusuydu. Çünkü şehir Sağlık Bakanlığının güncel koronavirüs verileri tablosunda sürekli ilk 5 il içindeydi. İlk resmi açıklama Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesinden geldi. Selçuk Tıp uzaktan eğitim sistemine geçtiğini resmi internet sitesinden duyurdu.

Selçuk Tıp Fakültesi Uzaktan Eğitim Sistemi Duyurusu;

Selçuk Tıp Fakültesi Uzaktan Eğitim Sistemine Geçti!

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Duyuru Metni;

Selçuk Üniversitesi, Tıp Fakültesi Dekanlığı, Fakülte Kurulu 12.08.2020 tarihli 2020/010 nolu Kararı’na göre; Pandemi dönemi nedeniyle değişen şartlar göz önüne alınarak, 2020 – 2021 Eğitim-Öğretim yılı güz dönemi eğitimin tamamının online olacak şekilde, pratik-uygulama eğitimlerinin ve sınavların 2020-2021 bahar dönemine kaydırılması ile ilgili Mezuniyet Öncesi Eğitim Komisyonunun çalışma yapmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.