Rıdvan Dilmen: Euro 2020 ertelenecek! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA
AdanasporAkhisar BelediyesporAlanyasporAntalyasporBeşiktaşBursasporÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGaziantepsporGençlerbirliğiİstanbul BaşakşehirKardemir KarabüksporKasımpaşaKayserisporKonyasporOsmanlı SporTrabzonspor

Rıdvan Dilmen: Euro 2020 ertelenecek!

Bu haber 16 Mart 2020 - 16:43 'de eklendi ve 194 views kez görüntülendi.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, koronavirüse yönelik alınacak tedbirler kapsamında EURO 2020’nin bu yıl oynanamayacağını söyledi.

Rıdvan Dilmen, Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın ardından NTV’de değerlendirmelerde bulundu.

EURO 2020’nin erteleneceğini ve liglerin de Haziran sonuna kaydırılmasının planlandığını ifade eden Dilmen, “UEFA salı günü tele konferans yapacak, onlar büyük ihtimal gelecek sezonu nasıl oynatacağız diye konuşacaklar. Bizden Servet Yardımcı katılacak. EURO2020 bu yıl oynanmayacak. Ligleri Haziran sonuna kadar kaydırabilir miyiz diye düşünüyorlar” dedi.

“ÇOK ENTERESAN ŞEYLER OLMUŞ”

Liglerin seyircisiz oynanması kararının değişebileceğini ifade eden Dilmen, “TFF perşembe sabahı oynanacak derse, Fatih Terim de tepki gösterir. Mustafa Cengiz de ‘Devlet yetkilileriyle konuştuk oynanacak dediler’ diyor. Çok enteresan şeyler olmuş. Belki devlet virüsün durumuna göre, Mayıs’ın sonuna kadar oynatmayacak. İtalya ilk çıktığında bu virüs, seyircili oynadı. Biz ise seyircisiz oynuyoruz. Belki yarın öbür gün başka bir karar çıkacak” şeklinde konuştu.

PUAN DURUMU
Süper Lig
# TAKIMLAR O AV P
PTT 1.Lig
# TAKIMLAR O AV P
LİG FİKSTÜRÜ
Süper Lig
PTT 1.Lig