Rasim Ozan Kütahyalı’dan ‘operasyon yaptık’ itirafı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Rasim Ozan Kütahyalı’dan ‘operasyon yaptık’ itirafı

Bu haber 20 Ekim 2022 - 21:49 'de eklendi ve 8 views kez görüntülendi.

Rasim Ozan Kütahyalı, Tv100’de Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu’nun konuğu oldu. Programda eşi Nagehan Alçı da yer aldı. Kütahyalı, FETÖ operasyonlarının tüm hızıyla sürdüğü ve AKP-FETÖ ittifakının güçlü olduğu dönemde, Star gazetesinden yürüttükleri operasyonları itiraf etti.

Tv100’de ekrana gelen Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök’ü sorularını yanıtlayan Rasim Ozan Kütahyalı çarpıcı itiraflarda bulundu.

Ertuğrul Özkök ’ün “Bizi hapse attırmaya uğraştınız mı?” sorusuna  Rasim Ozan Kütahyalı , “Star gazetesinde biz Kudret Köseoğlu diye bir karakter yarattık, o bendim. Orada temel gayemiz senin (Ertuğrul Özkök) üzerine oynadık başta, Zafer Mutlu’da vardı. İhtilalci bir çabaydı o esas amaç hapis değildi, bir korku uyandırmaydı” diye yanıt verdi.

ASKERE KARŞI FETÖ İTTİFAKI

Kütahyalı devamından şu ifadeleri kullandı:

Kütahyalı “2011 itibariyle sen görevden alındın, eski vesayetçi generalleri çöktü ardından o dönem AK Parti, Fetullah Gülen liberaller ve Kürtlerin de büyük desteğiyle bir ittifak vardı ve bu ittifakın Türkiye’ye özgürlük getirileceğine inanılıyordu.2011’lerden sonra  Fetullah Gülen  ve örgütü eski sistemdeki askerin yerine geçmek istedi. Eski sistemdeki askerden de beter yeni bir vesayet, Hakan Bey’i indirmek istediler ve Hakan Bey’i hapse atamadılar ondan sonra soğuk savaş başladı. Bütün eleştirilere varım netice milliyetçi, muhafazakar, Atatürkçü başka bir rejim ortaya çıktı ama Fetullahçılar döneminde de ben askere karşı mücadele kadar aktifim ‘O dönem konjonktür öyleydi’ diye bir şey yok, biz oluşturduk onları.”