Müge Anlı'nın programına geçtiğimiz gün Çanakkale'den katılan Emre Korkmaz ve annesi, evlilik vaadiyle 350 bin TL dolandırıldıklarını iddia etti. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Müge Anlı’nın programına geçtiğimiz gün Çanakkale’den katılan Emre Korkmaz ve annesi, evlilik vaadiyle 350 bin TL dolandırıldıklarını iddia etti.

Bu haber 27 Aralık 2020 - 15:25 'de eklendi ve 247 views kez görüntülendi.

Canan adlı genç kadınla nişan yapan, düğün davetiyeleri hazırlanan, gelinlik ve damatlıkla çekim gerçekleştiren ancak kız tarafı resmi nikah istemediği için yasal olarak evlenmeyen çift 2,5 ay birlikte yaşadıktan sonra genç kadın evi terk etmişti. Daha sonra araştırma yapan aile, bu evlilik için aracılık yapan ve Canan’ın eniştesi olarak tanıdıkları Ümit’in aslında sevgilisi olduğundan şüphelenmişti.

Şüphelerine kanıt olarak çektirdikleri bu samimi pozları ve Ümit’in kolundaki Ü ve C harflerinden oluşan dövmeyi öne süren aileye Ümit ve Canan’dan itiraz geldi.

Şüphelerine kanıt olarak çektirdikleri bu samimi pozları ve Ümit'in kolundaki Ü ve C harflerinden oluşan dövmeyi öne süren aileye Ümit ve Canan'dan itiraz geldi.
Telefonla canlı yayına bağlanan Canan, evlilik  vaadiyle dolandırma işi yapmadığını; gördüğü psikolojik ve fiziksel şiddetten dolayı evden kaçtığını söyledi. Ümit de kolundaki dövmenin eski eşi ve Canan’ın ablası Cansu’nun baş harfi olduğunu, baldızıyla böyle bir poz vermesinin yanlış anlaşıldığını; fazla kiloları ve sağlık sorunları sebebiyle her zaman üstü çıplak dolaştığını ifade etti.

“Hamileliğini salçayla gizledi”

"Hamileliğini salçayla gizledi"
Emre’nin annesi yayında Canan’ın 2,5 aylık süreçte hamile kaldığını, ancak hamileliğini inkar etmek için salçayı sulandırarak eşine gösterip aybaşı olduğunu söyleyerek kandırmaca yaptığını dile getirdi ve Müge Anlı yı şok etti. Canan ve Ümit de hamileliği doğruladı ancak bebeğin anne karnında öldüğü için alındığını eklediler.

Ümit telefonla bağlandığında Canan’ın ablası Cansu’nun eski eşi, Canan’ın baldızı olduğunu ve şu an farklı bir kişiyle evli olduğunu açıkladı.

Ümit telefonla bağlandığında Canan'ın ablası Cansu'nun eski eşi, Canan'ın baldızı olduğunu ve şu an farklı bir kişiyle evli olduğunu açıkladı.
Ancak yayında söylemek istemediği özel bir durumu nedeniyle hiçbir kadınla birlikte olamayacağını, yaptığı evliliklerin amacının sağlık sorunları sebebiyle tek başına yaşayamaması olduğunu açıkladı. Yeni bir evlilik  yaptığı halde eski baldızı Canan’ın halen kendisiyle yaşadığını da kabul etti. Bu sırada yayına bağlanan pek çok farklı erkek, bu kişilerin kendilerini de evlilik vaadiyle dolandırdığını söyledi.

Programın bu konuyu işlediği ikinci gün yayına gelen diğer mağdurlar çok çarpıcı şeyler söylediler.

Programın bu konuyu işlediği ikinci gün yayına gelen diğer mağdurlar çok çarpıcı şeyler söylediler.
Canan’la nişan yapan ve yine binlerce lira kaptıran bir diğer mağdur, istemeye gittikleri zaman farklı farklı apart evler görünce şüphelendiklerini, Ümit ve Cansu’nun tuvalete gidecekleri zaman birlikte girerek kapıyı kilitlediklerini ve bu durumun da dikkatlerini çektiğini söylediler. Nişan töreni için bir kuaföre giden kadınların porselen makyaj ve kaynak saç yaptırdıkları için 5 bin lira ödeme çıkardıklarını; bu yüzden kuaförde rehin kaldıklarını, mağdur damat adayının borç para bularak saatler sonra kadınları kuaförden çıkardığını aktardılar.

Öte yandan Ümit’i tanıyanlar da yayına bağlandı, kendisinin özel durumunu üstü kapalı olarak açıkladılar.

Öte yandan Ümit'i tanıyanlar da yayına bağlandı, kendisinin özel durumunu üstü kapalı olarak açıkladılar.
Kendisini farklı kişilere ambulans şoförü, dalgıç ve sanayide plastik işiyle uğraşan bir tüccar olarak tanıtan Ümit’in 15 yıl kadar önce televizyona çıkarak kimliğini açıkladığı, aslında trans  bir erkek olduğu ve gerçek adının Suna olduğu öğrenildi. Trans olduğu mağdur damat adayları tarafından bilinmiyordu.

Ümit’in annesinin halasının kızı olduğunu söyleyen akrabası ve eski komşuları da farklı iddialarda bulundu.

Ümit'in annesinin halasının kızı olduğunu söyleyen akrabası ve eski komşuları da farklı iddialarda bulundu.
Ümit’in Canan’la düğün yaptığı, ilk önce Canan’ın Ümit’e kaçtığı ve daha sonra ablası Cansu’nun onlara katıldığı, Ümit’in yaşlı bir annesi olduğu ve annesine imza attırarak evini elinden alıp sattığını anlattılar. İddialara göre Ümit bir başka aracıyla birlikte Canan’ı sürekli farklı kişilerle tanıştırıyor ve bundan çıkar sağlıyordu. İddialar ve mağdurlar çoğalınca suçlanan çift bir daha yayına katılamayarak, haklarındaki söylemlere cevap vermemeyi tercih etti.

Bu kadar karmaşık ilişkilerin anlaşılması elbette zor; kimin kiminle birlikte olduğunu hala kimse anlamış değil.

Bu kadar karmaşık ilişkilerin anlaşılması elbette zor; kimin kiminle birlikte olduğunu hala kimse anlamış değil.