BIST 100
14.321,19 1,53%
DOLAR
46,9807 0,15%
EURO
53,6433 -0,10%
GRAM ALTIN
6.225,55 0,12%
FAİZ
40,75 -0,54%
GÜMÜŞ GRAM
90,48 0,03%
BITCOIN
63.802,00 -0,84%
GBP/TRY
62,9939 -0,08%
EUR/USD
1,1416 -0,12%
BRENT
76,01 -0,38%
ÇEYREK ALTIN
10.178,77 0,12%
Konya Açık
Konya hava durumu
26 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • Genel
  • MHP’li Çiçek’ten Atatürk’e Hakaret Tepkisi: “Yargı Görevini Tavizsiz Yerine Getirmelidir”

MHP’li Çiçek’ten Atatürk’e Hakaret Tepkisi: “Yargı Görevini Tavizsiz Yerine Getirmelidir”

Reklam
YILDIRAY ÇİÇEK
Reklam

MHP Genel Başkanı’nın Basın Danışmanı Yıldıray Çiçek, son dönemde Atatürk’e yönelik hakaret içerikli ifadelerin gündeme gelmesine sert tepki gösterdi. Çiçek, yargının bu konuda daha kararlı bir tutum alması gerektiğini vurguladı.

Çiçek yaptığı açıklamada, Atatürk’e yönelik saldırıların karşısında yargının görevini tavizsiz biçimde yerine getirmesinin zorunlu hale geldiğini belirterek, bu tür eylemlere karşı hoşgörü gösterilmemesi gerektiğini ifade etti.

Açıklamasında, iktidar çevrelerinde bu tür söylemlere destek verir nitelikte tavır sergileyenlerin de dikkatli olması gerektiğini dile getiren Çiçek, “İktidar çevresinde bu tür kişilere yüz verenlerin de kendilerine çeki düzen vermesi gerekir.” dedi.

Bu kişilere verilen desteğin ciddi sonuçlara yol açabileceğinin altını çizen Çiçek, “Bu tür kişilere verilen yüzün, hangi tehdit noktasına kadar varabildiği ortadadır.” ifadelerini kullandı.

Çiçek, sözlerini “Artık bu konularda en küçük bir tavize izin vermeyecek bir düzen ve uygulama oluşturulmalıdır.” diyerek tamamladı.

Konya Ekspres Haber Merkezi MUHABİR: MEHMET EMİN ALTUNEL

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?