MHP Grup Başkanvekili bu fotoğrafı paylaştı - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

MHP Grup Başkanvekili bu fotoğrafı paylaştı

Bu haber 24 Mart 2020 - 22:54 'de eklendi ve 185 views kez görüntülendi.

Yazar İsrafil Kumbasar, maskeli kişiler tarafından darp edildi. MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay Kumbasar’ın fotoğrafını “Bu yakışıklı kim” notuyla paylaştı. ,

 Facebook hesabından, “Şu Devlet Bahçeli’ye #Corona bağışlayacak bir tane hayırsever yok mu yahu?” paylaşımı yapan Yazar İsrafil Kumbasar, maskeli kişiler tarafından darp edildi.

MHP Grup Başkanvekili Erkac Akçay, Kumbasar’ın yüzü gözü kanlı fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak “Bu yakışıklı(!)kim? Şerefsizlik testi pozitif çıkmış diyorlar” dedi. MHP’li bir başka Milletvekili Arzu Erdem ise “Canıma değsin … yüreğim soğudu … Ellerinize sağlık yiğitler… ÜlküOcakları HesapSorar” paylaşımı yaptı.

MHP’li Erkan Akçay’ın bu paylaşımına büyük tepki geldi. DEVA Partisi kurucusu Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, “Bir milletvekilinin şiddet gören bir insanın fotoğrafını paylaşarak bunu övmesi ve adeta teşvik etmesi kan donduran, korkunç bir durum. TBMM adına utanç verici bu rezaletten dolayı ve koruyacağına yemin ettiği Anayasamız adına kendisini şiddetle kınıyorum. Umarım hatasını anlar” dedi. Milletvekilinin insanları illegaliteye davet ettiğini kaydeden Yeneroğlu, “Hukuk devleti adına her haliyle topluma örnek olması gereken konumda olan bir milletvekili çıkıp açıkça işlenmiş bir suçu övüp insanları adeta illegaliteye davet edebiliyorsa, hukuk devletine nasıl güven sağlayacağız? Tüm parlamenterlerin derin düşünmesi gereken bir durum…” ifadelerini kullandı.