Mersin'de dehşet: 13 yaşındaki çocuğu öldürdü, kuzenini yaraladı, ardından intihar etti - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Mersin’de dehşet: 13 yaşındaki çocuğu öldürdü, kuzenini yaraladı, ardından intihar etti

Bu haber 17 Ekim 2025 - 11:24 'de eklendi ve 0 views kez görüntülendi.

Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen korkunç olayda bir şahıs, av tüfeğiyle 13 yaşındaki çocuğu öldürdü, onun kuzenini yaraladıktan sonra otomobilini ateşe verip intihar etti.

Edinilen bilgilere göre olay, Tarsus’un kırsal bir mahallesinde yaşandı. Henüz nedeni öğrenilemeyen tartışmanın ardından silahına sarılan şahıs, 13 yaşındaki çocuğa ateş açtı. Çocuk olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan kuzeni ağır yaralandı.

Saldırının ardından bölgeden uzaklaşan zanlı, kısa süre sonra kendi otomobilini ateşe vererek yaşamına son verdi.

Olay yerine sevk edilen jandarma ve sağlık ekipleri, yaralı çocuğu hastaneye kaldırırken, yaşamını yitiren 13 yaşındaki çocuk ile saldırganın cenazeleri morga götürüldü.

Jandarma, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Konya Ekspres Haber Merkezi Muhabir Mevlüt KARAÇİFTCİ