Konya Liderini ağırladı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

Konya Liderini ağırladı.

Bu haber 16 Ekim 2022 - 23:29 'de eklendi ve 19 views kez görüntülendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘2023’e Doğru, Aday Belli, Karar Net’ temalı mitinglerin beşincisi bugün saat 16,00’da Konya Kılıçarslan Meyda’nında gerçekleşti. MHP Lideri Devlet Bahçeli ‘2023’e Doğru Aday Belli, Karar Net’ temalı mitinglerini gerçekleştirmeye devam ediyor. MHP Lideri Bahçeli, Sivas, Bursa, Kayseri ve Erzurum mitinglerinin ardından Ekim ayındaki ilk mitingini 16 Ekim Pazar (bugün) Konya’da gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir” dedi.

MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli, Konya’da “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları kapsamında düzenlenen mitingde konuştu.

Chp genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini eleştiren Bahçeli, “Kılıçdaroğlu, ABD’ye gitti. New York’ta sokağa düştü, gizli ve gizemli toplantılar yaptı, Pennsylvania istikametini takip ederek 8 saatlik bir süre içinde ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir, A’dan Z’ye şüphelidir. Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adayı için kimlerle temas içinde olduğu az çok malumumuzdur. Bu Kılıçdaroğlu içimizdeki zalimlerin Truva atıdır. Bu Kılıçdaroğlu ve zilletin diğer partileri emperyalizmin maşasıdır. Kılıçdaroğlu ve CHP yönetimi gayri milli, gayri ahlaki, gayri meşru bir savrulmanın tam göbeğindedir.” Dedi.

Konya Ekspres Haber MERKEZİ Veysel Canöz