


Kırıkkale'de Acı Olay: Mühimmat Tesisindeki Patlamada 2 Can Kaybı
Kırıkkale’de bulunan mühimmat depolama ve imha tesisinde meydana gelen patlama faciaya neden oldu. Patlama sırasında tesiste görev yapan fabrika müdürü ile emekli bir astsubay hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, patlama mühimmat depolama ve imha faaliyetlerinin yürütüldüğü alanda gerçekleşti. Olayın ardından bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve güvenlik ekibi sevk edildi. Yapılan incelemelerde, patlama sırasında görev başında bulunan fabrika müdürü ve emekli astsubayın yaşamını yitirdiği belirlendi.
Olay Yerinde İnceleme Başlatıldı
Patlamanın nedenine ilişkin yetkili kurumlar tarafından kapsamlı inceleme başlatıldı. Güvenlik güçleri olay yerinde geniş çaplı önlem alırken, teknik ekipler patlamanın çıkış sebebini araştırıyor.
Yetkililerden gelecek resmi açıklamalar beklenirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Patlamanın Nedeni Araştırılıyor
Kırıkkale’deki mühimmat depolama ve imha tesisinde yaşanan patlamanın teknik bir arızadan mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığı yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Bölgede güvenlik tedbirleri artırılırken, olay kamuoyunda büyük üzüntüye neden oldu.
KONYA EKSPRES HABER MERKEZİ MUHABİR: HAMDİ KORKMAZ



