İYİ Parti’li Murat İde,ile Atatürk düşmanı Fatih Tezcan laf savaşı! - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İYİ Parti’li Murat İde,ile Atatürk düşmanı Fatih Tezcan laf savaşı!

Bu haber 25 Nisan 2020 - 22:54 'de eklendi ve 159 views kez görüntülendi.

Atatürk düşmanı Fatih Tezcan, Twitter hesabından Atatürk’ü ima ederek,  “İşgal edilen bir ülkenin subayı, Düşmana 1 mermi atmak yerine, Devlet ve Meclis varken, Farklı şehirde ‘Paralel Meclis’ kuruyor ve hem Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir deyip hem Millet’e 1 kez bile sormadan işgalcilerin tüm emellerini yapıyorsa, Bu subay bir işbirlikçidir” ifadelerini kullanmıştı. 

Tezcan’ın ifadeleri sosyal medyada tepki çekmiş, Twitter gündeminde ilk sıralara oturmuştu.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in başdanışmanı, Murat İde Tezcan’ın açıklamalarına tepki göstererek “Duydum ki hakaret edenlerden davacı oluyormuşsun Fatih Tezcan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sövmenden çok, buna susan devri devranın gelmişine geçmişine sayıyorum.. Al.. Aç ulan davanı soysuz, ahlaksız, namusuz İT.. Al da aç davanı.. Açmazsan puştun önde gidenisin..” dedi. 

Murat İde ‘nin açıklamasına Fatih Tezcan  tehditle karşılık verdi. Fatih Tezcan, İde’nin evinin önünde bir grubun gerçekleştirdiği saldırıyı hatırlatarak, “Türkiye şâhid olsun: Bu Murat İde p.ç.yle karşılaştığımızda bu kez “belimdeki silahım yere düştü” diyemeyecek!..” dedi.

KAVGA DEVAM ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in başdanışmanı, Murat İde Tezcan’a “Ben diyeceğimi dedim Fatih Tezcan soysuzu.. Boşuna havlama.. Tehdidi falan geç, git davanı aç.. Mustafa Kemal’e sövdüğün sürece, mutlaka biri çıkar, soyunun sopunun kulakları çınlar.. Bu bir gerçek.. Tekrar ediyorum, dava açmazsan puştun önde gidenisin.. Bu da bir başka gerçek..” şeklinde cevap verdi.


Tescilli Atatürk düşmanı Fatih Tezcan ise Murat İde’ye maddeler halinde hakaretler savurdu.

“1- Soysuz ahlaksız namussuz senin öz sıfatlarındır kahpe piç seni! 
2- Sen piçsin, piçler ezik olur, piçlere dava açılmaz! 
3- Benim Kemal’e sövdüğüme dair 1 küfürümü göstermezsen senin ırzında namus yoktur. Gösterirsen aynısı benim için geçerlidir. Kahpe değilsen göster ulan piç!”

Tezcan hakaretlerine devam ederek “Sonuç: Şahsım için “Mustafa Kemal’e küfür ediyor soysuz” diyen bu Murat İde isimli primci piç, “ispatlamazsan ırzında namus yoktur” çıkışıma karşı âciz kalmış ve 3-5 etkileşim için ırzının namusunu sosyal medyada yere düşürmüştür. Kendisini dava etmeyeceğim. HUSUMETİM YOKTUR.” dedi.