İYİ Parti, MHP gerginliği tavan yaptı. - Konya Ekspres HaberKonya Ekspres Haber

SON DAKİKA

İYİ Parti, MHP gerginliği tavan yaptı.

Bu haber 25 Nisan 2020 - 23:01 'de eklendi ve 240 views kez görüntülendi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, sosyal medya hesaplarından birbirlerine girdi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından Yeniçağ Gazetesini ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik’i etiketleyerek “Bu Yeniçağ Gazetesi ve sahibi Ahmet Çelik’in yatacak yerleri yok. Kin ,nefret, saldırı, iftira, yalan, ne varsa bu ikisin de Ahmet Çelik, seninle mücadele kararı aldım. Zaman gazetesi matbaalarını, Güney Afrika ya kaçan yakınların var mı? Fetöcü akrabaların, ilişkin nedir? Göreceğiz.” dedi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik sosyal medya hesabından MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’a “Türk milliyetçiliğini esas alıp “Dünyayı Türkçe Okuyun” ilkesiyle bugüne kadar çizgisinden bir milim sapmayan Yeniçağ bu duruşuyla Türk düşmanlarının hedefi oldu. Ama uğradığı saldırılara rağmen de yoluna devam etti. Senin ve benzerlerinin hasmı olmktan da asla korkmadı” şeklinde sert bir cevap verdi.

Çelik paylaşımlarına şöyle devam etti “Benim geçmişimi araştırdığında göreceğin tek şey Türk milliyetçiliği mücadelem ve bu uğurda gururla ödediğim bedeldir. Biz dün ne dediysek bu gün de aynısını söylüyoruz. Dün nerede duruyorsak aynı yerde duruyoruz. Ne biliyorsan açıkla Cemal Enginyurt hodri meydan.”